Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
15 příspěvků

Nokia C3-01

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Kojo
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia c3-01
Odesláno:
17. 07. 2011 08:11
Re: Nokia C3-01
šulda píše:
profa2 píše:Jo i ruka skušenejch se někdy utne. Nokia C3-01 je skutečně symbianovej S40
Rád se přiučím, odkdy je prosím Series 40 OS Symbian?
C3-01 je telefon bez otevřeného operačního systému jako každej jinej S40 a jediný co do něj otevřeně dostaneš je java. Ta ruka co se utnula nebyla určitě moje :razz: Než příště něco plácneš zkus třeba tohle:

Kód: Vybrat vše

http://cs.wikipedia.org/wiki/Symbian_OS 
Kojo píše:A tento ma ako co ??? Neni to nahodou symbian ??
Měl by jsi vědět co si kupuješ. Tady jseš jako s Renaultem v aut. servisu Audi. Telefony značky Nokia bez OS tu mají svou sekci kam už bylo jedno tvé téma přesunuto.
Ozaj si nejaky mudry,takych ako teba rad vidim v skolke tam deti mozes chodit poucovat,si daj do google a kazda anglicka stranka ti vyhodi ze je mob so symbianom,a ja sa tu nehram ze som mudry ako ty ale skor hladam pomoc,takze mozes sa ist vystavovat vies asi kam,btw hlada renault ludi do boxu menit kolesa nejdes ?? Tusim sa tam hodis....
Mobil Čumil Plus
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
17. 07. 2011 08:29

profa2: Dal sem ti narychlo odkaz na wiki kde si o tom můžeš něco přečíst :swoon: S60, S80, S90 a UIQ. Series 40 nemá se Symbianem nic společného. Je třeba si napřed nastudovat co to Symbian je :acute: Pokud se chceš učit podle MM tak tady je výňatek k C3-01:
"Nokia připravuje nový dotykový telefon Series 40. Nám se podařilo jej zachytit na kameru ještě před oficiálním představením. Nenechte se zmást značením C3.
Jen těsně před začátkem letošní konference Nokia World jsme přinesli informaci o připravované dotykové novince bez otevřeného operačního systému"

Kojo: O Symbian se zajímám dost dlouho na rozdíl od tebe čemuž napovídají tvé reakce. Ty tvé EN stránky bych rád viděl a tady už přeci nejde o to že hledáš pomoc, jen sem upozornil na to že žijete v bludu a proto mám v podpisu "Člověk se pořád učí" sám se o tom stále přesvědčuji. Já osobně se snažím své problémy řešit na místech pro to určených kde předpokládám že dostanu spíš radu protože tam chodí lidi co danou věc či techniku využívají. Pokud ti vadí že tě někdo upozorní na tvou neznalost pak je to jen tvoje věc a těžko tohle pochopíš. Jako dítě ze školky se právě ty tady chováš takže sem tu správně :D
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
Bombur
Mobil Guru
Zařízení:
Xiaomi Redmi note 8 Pro
Odesláno:
19. 07. 2011 00:31

S 40 není Symbian a basta.Takle to vždycky bylo a Nokia to nezměnila.pokud já vím.
Mobil Guru
profa2
Mobil Guru
Odesláno:
19. 07. 2011 12:32

Tak to teda pardon.
Ja jsem nikdy neměl telefon s S40 jenom s S60 a UIQ
a vždy jsem měl za to že S40 také patří do rodiny operačních systémů Obrázek
Mobil Guru
Bombur
Mobil Guru