Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

Pomozem s certifikaci vsetci piste

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
glozo
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
12. 07. 2008 22:45
Pomozem s certifikaci vsetci piste
Pomozem s certifiakciou aplikacii kazdemu kdo napise dam sem aj par navodov postupne dufam ze vsetci na tomto foru sa naucia certifikuvat.
BLACK N73, 2GB MiniSD, New FW, Hacknuti OS
Možno som pre niektorých iba vzduch ale bez vzduchu by nemohli existovať

AK MATE PROBLEM S CERTIFIKACIOU POZRITE MOJ TOPIC viewtopic.php?f=28&t=10111 A AK VAM TO AJ TAK NEPOJDE OZVITE SA NA ICQ
Mobil Čumil Plus
TerrySK
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
01. 08. 2008 13:27

Re: Pomozem s certifikaci vsetci piste

Ahojky, som uplne drevo a skušal som certifikaciu vsade kde sa dalo ale bez uspechu, prosím pomohol by si mi, potrebujem ocertifikovat Rotateme 1.5 na Nokiu E 65. Ďakujem, IMEI aj maila na poslanie ti pošlem po kladnej odpovedi. sorry som lama
Mobil Čumil Plus
Petler
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N95 Black / fw 31.0.017 Hacked / SanDisk MicroSDHC 8GB / Koss sportapro
Odesláno:
02. 08. 2008 12:03

mno tak mna by to taktiez velmi zaujimalo... totiz mam new N95ku, dnes to je 5.den a zistujem ze vacsina aplikacii mi nefunguje ako by mala... napr. hrozne chcem SmartMovie a Step Counter, no obe vyzaduju certifikaciu... vedel by mi niekto poradit ako na to, kde aspon najdem dobry a kvaltny navod bez toho aby som riskoval nejake problemy (napr. aby mobil nestratil narok na reklamaciu a pod.)...
dakujeeeeem za odpovede :wink:
Mobil Čumil Plus
TadeasB
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia E51
Odesláno:
10. 08. 2008 15:30

Jednou z možností je hacknutí telefonu, potom se už certifikáty vůbec neřeší. Tady je tomu věnována celkem podrobná diskuze, je tu spoustu návodů a nápadů. Podle mě je nejlepší návod na jedenácté straně, který nezasahuje do firmware a telefon se dá kdykoli jednoduše vrátit do původního stavu. Doufám že odkazem na jiné fórum neporušuju některé pravidlo...

Kód: Vybrat vše

http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=46734&postdays=0&postorder=asc&start=140
Mobil Čumil Plus
4 příspěvky •Stránka 1 z 1