Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
7 příspěvků •Stránka 1 z 1

Uplny zacatecnik :X (njn :( )

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Hrasek32
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
14. 07. 2008 12:13
Uplny zacatecnik :X (njn :( )
Dobry den ,
kde bych zacal , mam nokii N73 , mam postahovane ruzne aplikace (hry,programky atd..) . Ale nevim si rady s instalaci techto souboru - jde mi hlavne o soubory .sis .rar .zip .Zajimalo by me , jestli pro kazdy z techto pripon musim mit jiny program na instalovani , nebo jestli by jste mi doporucily nejaky , ktery je odevre vsechny . Potom mam problem s soubory .ZIP , nekde sem se docetl ze na rozzipovani se uviza x-plore , ale jak ho mam nainstalovat kdyz je take zazipovany?Potom by me zajimal pripona .jar to jsou java hry?
Forum sem uz probehl , ale jak sem psal sem zacatecnik (drive sem nikdy v ruce symbian telefon nemel) a nejsem z toho moc moudry , nerozumim tomu . Tak mne prosim omluvte ze se ptam na takoveto veci .

Dekuji Hrasek32
Mobil Čumil Plus
Hrasek32
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
14. 07. 2008 14:10

Re: Uplny zacatecnik :X (njn :( )

Jestli ste to nepochopily (me vysvetlovani hrozna vec :D ) , pridam priklad : Mam hru v zipu a po rozbaleni v PC neni nikde soubor .sis , je tam plno jinych pripon ale .sis ne , jak bych mel tuto hru nainstalovat ? Dekuji
Mobil Čumil Plus
georga
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
14. 07. 2008 14:29

Jsi si jisty, ze je to hra v zipu? Ja ze treba soubory s priponou *.jar (javahry) umi program WinRAR otevrit a normalne extrahovat. Jestlize mas WinRAR s temito typy souboru asociovany, nedivim se.

Jinak soubory typu *.sis a *.sisx nainstalujes pomoci dvou postupu.

1) mas nainstalovany Nokia PC Suite, ktery jsi dostal k telefonu a pripojeny kabel k telefonu a PC -> pak staci pouze dvakrat kliknout na soubor *.sis nebo *.sisx a on to udela za Tebe, maximalne si neco odmacknes na telefonu.

2) instalacni soubor si nahrat na kartu a spustit instalaci primo v telefonu, ovsem ne kazda aplikace popr. hra takhle nainstalovat jde.

______________________--
//odstraneno citovani predchoziho prispevku :!: D.Haba
Mobil Čumil Plus
Hrasek32
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
16. 07. 2008 18:47

Dekuji ze jste reagoval a poradil mi.Skusim to nejak rozjet , tak snad se to podari ,

Dekuji Hrasek32
Mobil Čumil Plus
georga
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
16. 07. 2008 20:33

No neni za co =)

Tak je to forum, a od toho forum je prece ne? :)
Mobil Čumil Plus
Hrasek32
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
18. 07. 2008 16:41

Ano , souhlasim ale lide sou ruzni ... :)

-Instalace her probehla uplne v klidu , program PC suite rozzipoval vsechny soubory a i kdyz v souboru nebylo .sis / . jar slo to nainstalovat :)))
Jinak celim jinemu problemu :D , jde na nokii N 73 "ubirat" hlasitost vyzvaneci melodie ? Prohledal sem snad uz cely mobil ale bez vysledku , nasel sem pouze rezimi , ale vetsinou uplne vypinaji vyzvaneni , nedokazete mi nekdo prosim poradit ?
Dekuji za pripadnou reakci :wink:
Mobil Čumil Plus
georga
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
20. 07. 2008 17:11

Menu -> Nastroje -> Profily -> zvolis profil a nastavis si ho podle sveho gusta... Vic Ti asi neporadim ;)
Mobil Čumil Plus
7 příspěvků •Stránka 1 z 1