Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
12 příspěvků

certifikace na nokia n96

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
mike.w
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N96
Odesláno:
02. 04. 2009 12:40
certifikace na nokia n96
zdravim, najde se tu prosím nějakej hacker co by dokázal odstranit certifikace na nokii n96? kdo to dokáže tak se mu odměnim a myslim to vážně, díky
Naposledy upravil(a) Sir_Joker dne 02. 04. 2009 15:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: presunute do spravnej sekcie
Mobil Čumil Plus
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
02. 04. 2009 13:09

Re: certifikace na nokia n96

Jestli se chceš zbavit problémových hlášek s certifikací tak musíš jedině ten telefon Hacknout anebo podepisovat (certifikovat) každou zvlášť. Nejlepší nástroj k hacku tvojeho typu telefonu je HelloOX 1.04.

Když pojedeš přes Kroměříž tak to provedu :D a tu odměnu rozdáš děckám :D

Ale jedině bez záruky úspěchu protože N96 jsem jěště nedělal...
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Jackal
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC HD2, HTC Desire HD
Odesláno:
02. 04. 2009 14:18

Když jsem měl Nokia N95 8GB, tak jsem získal na nejmenovaneém fóru vlastní certifikát a poté certifikoval potřebnou aplikaci přímo v mobilu. Hack jsem nedělal, nebyl potřeba a na nových fw jsou problémy. Doporučuji získat vlastní certifikát a certifikovat přímo v mobilu aplikace, které to vyžadují. :wink:
HTC HD2 16GB - HTC Desire HD 8GB
Mobil Extra User
mike.w
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N96
Odesláno:
03. 04. 2009 00:55

lucifer7595 píše:Jestli se chceš zbavit problémových hlášek s certifikací tak musíš jedině ten telefon Hacknout anebo podepisovat (certifikovat) každou zvlášť. Nejlepší nástroj k hacku tvojeho typu telefonu je HelloOX 1.04.

Když pojedeš přes Kroměříž tak to provedu :D a tu odměnu rozdáš děckám :D

Ale jedině bez záruky úspěchu protože N96 jsem jěště nedělal...

zkoušel jsem ten program a nejde nainstalovat, protože to píše chyba certifikace. Já se z toho už poseru. Jak se dá certifikovat každý program zvlášt? díky
Mobil Čumil Plus
mike.w
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N96
Odesláno:
03. 04. 2009 00:56

Jackal píše:Když jsem měl Nokia N95 8GB, tak jsem získal na nejmenovaneém fóru vlastní certifikát a poté certifikoval potřebnou aplikaci přímo v mobilu. Hack jsem nedělal, nebyl potřeba a na nových fw jsou problémy. Doporučuji získat vlastní certifikát a certifikovat přímo v mobilu aplikace, které to vyžadují. :wink:

jak se dá získat ten certifikát? programy na hack mi nefungují protože to píše chyba certifikátu. děkuji
Mobil Čumil Plus
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
03. 04. 2009 07:38

Zřejmě si nepochopil jak s tím HelloOX naložit. HelloOX má dva instalační soubory, jeden ti nainstalovat jde a druhý ti píše ty tvoje hlášky - no tak tím prvním se ti tel. přepne do web browseru na čínský OPDA web kde zadáš IMEI a kód z obrázku a čekáš asi 12 hodin pak až ti certifikát udělají tak tim samým programem ocertifikuješ ten druhý instal. soubor a jedeš.

Na netu jsou velice podrobný obrázkový návody tak je letecky.

A jestli si to tak dělal tak sorry, možný by to bylo, na netu je víc návodů ale.....

No a když se ti pak podaří získat ten certifikát od číňanů tak můžeš velice snadno certifikovat každou aplikaci zvlášť pokud nebudeš chtít HACK (zase tou aplikaci která nainstalovat jde).
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
mike.w
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N96
Odesláno:
03. 04. 2009 10:40

lucifer7595 píše:Zřejmě si nepochopil jak s tím HelloOX naložit. HelloOX má dva instalační soubory, jeden ti nainstalovat jde a druhý ti píše ty tvoje hlášky - no tak tím prvním se ti tel. přepne do web browseru na čínský OPDA web kde zadáš IMEI a kód z obrázku a čekáš asi 12 hodin pak až ti certifikát udělají tak tim samým programem ocertifikuješ ten druhý instal. soubor a jedeš.

Na netu jsou velice podrobný obrázkový návody tak je letecky.

A jestli si to tak dělal tak sorry, možný by to bylo, na netu je víc návodů ale.....

No a když se ti pak podaří získat ten certifikát od číňanů tak můžeš velice snadno certifikovat každou aplikaci zvlášť pokud nebudeš chtít HACK (zase tou aplikaci která nainstalovat jde).
nejde mi spustit ani jeden soubor vše píše chyba certifikace, já jsem ochotnej i zaplatit když to někdo prolomí
Mobil Čumil Plus
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
03. 04. 2009 11:04

Tak nevím no. Pak ještě na PC jde získat certifikát od OPDA, ale to jsem nedělal ještě a jsou tam často nějaký změny tak aktuálně nevím jak to je. TADY jsou nějaký návody k certifikátu od D.Haba (jak on sám píše nejde psát přesný postup a návody každýmu zvlášť).

A PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK SE ALE NECITUJE !!

V.I.P.
mike.w
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N96
Odesláno:
06. 04. 2009 00:01

tak díky, musim jedině počkat až někdo na něco přijde, ten telefon je prostě moc novej ještě. všude píšou návody na nokii n95 ale to mi nejde, tak díky
Mobil Čumil Plus
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
06. 04. 2009 06:39

mike.w: Ono ti to Hellox půjde s certifikátem OPDA. Pošli mi v SZ IMEI a já ti ho vyřídím do 48hod. :twisted:
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
12 příspěvků