Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
6 příspěvků •Stránka 1 z 1

C2Z PATCH (Hláška o přístupu na internet)

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Najja
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokie E51 [240 × 320]
Odesláno:
06. 05. 2009 23:13
C2Z PATCH (Hláška o přístupu na internet)
Zdravím,

jsem čerstvou uživatelkou Symbianu S60 3rd Edition. Mám jen jeden problém, který nemohu vyřešit. Hledala jsem způsob, jak by se mě telefon přestal ptát, jestli se může připojit k internetu, jakmile spustím java aplikaci. Našla jsem návod zde, ale ač hledám jak hledám, tak Ve Správci aplikací > Volby nemám "Nastavení souboru". Mám zde jen "Nastavení", kde je úplně něco jiného.

Screeny, co vidím já...
ObrázekObrázekObrázek

Předem díky za radu, jak se těch hlášek zbavit.

// S40 > S60
Naposledy upravil(a) Najja dne 09. 05. 2009 14:22, celkem upraveno 2 x.
Mobil Čumil Plus
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
07. 05. 2009 06:06

Re: Hláška o přístupu na internet a správce aplikací

Ahoj můžu se zeptat na typ telefonu :?:
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
Najja
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokie E51 [240 × 320]
Odesláno:
07. 05. 2009 10:45
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
07. 05. 2009 14:34

Tak to jo, podle screenu to bylo jasný ale není to S40 3rd Edition ale S60 3rd Edition. To nastavení souboru nemáš u žadný javy :?: Jinak já na to používám patch c2z ale to už je o tom že bys musela mít proveden hack telefonu což není až takový problém. S éčkovou řadou ale nemám bohužel zkušenosti. Zatím u všech enkových co mi prošly rukama to bylo ale ani jednou se nejednalo o aplikaci z tvého screenu Twim :?

Edit: Tak sem tu aplikaci zkusil a tady je výsledek:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Po zavedení patche c2z přibude v každé položce nastavení "Vždy povoleno" a je vyhráno :twisted:

Obrázek

Můžeš ale vyzkoušet i jiné kecálky, já ho nainstaloval a šel ven páč mi restartuje mobil :evil:
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
Najja
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokie E51 [240 × 320]
Odesláno:
07. 05. 2009 15:46

šulda
Omlouvám se za mylnou informaci. Vím, že to je S60, celý den na to hledám aplikace, ale nějak jsem to popletla. :D

Tu volbu Nastavení souboru nemám u žádné javy, ani aplikace sis.
Ten patch c2z - jdu ho zkusit. Díky.

Jinak mně Twim jede skvěle. :)

// Tak zkoušení patche vzdávám, protože na to teď nemám nervy. Hned první krok instalace nějaké aplikace a ta nainstalovat nejde. Navíc všechno anglicky, radši nebudu riskovat. U Sony Ericssonů se to dělá mnohem lépe. Jak patche, tak flash.

// Tak jsem našla nastavení přístupu. Je "logicky" umístěné pod možností Otevřít... Můj bože. :D No, ale potřebuju tam dostat volbu Neptat se nikdy. Nechystá se tu někdo náhodou napsat návod (někdo, kdo to již dělal)? :idea:

Tak jsem nakonec patch c2z rozjela! Díky moc za pomoc šulda!
Mobil Čumil Plus
Najja
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokie E51 [240 × 320]
Odesláno:
09. 05. 2009 15:45

Re: C2Z PATCH (Hláška o přístupu na internet)

Tak se chci zeptat, jestli je normální, že mi teď po aplikaci patche docela často tuhne mobil. :D A proč se to stává hlavně, když chci spustit SMS Grátis 2.0. Ostatní java app jedou v pohodě, jen ta nejdůležitější ne.

Díky za odpověď.

// Tak když patch deaktivuju, tak vše funguje OK. Myslíte, že by pomohla aktualizace FW? Mám 210.34.36 a NSU mi nabízí 220.34.37.
Mobil Čumil Plus
6 příspěvků •Stránka 1 z 1