Vážený zákazníku služby Nokia Messaging,
účet Nokia Messaging, který využíváte, byl odkoupen spolu s telefonem Nokia. Podle našich informací byl tento telefon převeden na jinou osobu.
Váš účet Nokia Messaging byl deaktivován. Účet je zabezpečený – nový vlastník telefonu Nokia k němu nemá přístup. Můžete si zaregistrovat další účet Nokia Messaging a používat ho na jiném telefonu Nokia. Přehled telefonů, které pracují se službou Nokia Messaging, naleznete na webu
Kód: Vybrat vše
http://email.nokia.com/account