najhorsie je rozoberat fon bez akehokolvek navodu ci rady a hladat skryte skrutky. Tymto sposobom som rozoberal W850i, no pri slideroch SE je to skoro rovnake.
1. otvorime kryt baterie
2. vyberieme bateriu a SIM kartu
3. odskrutkujeme 2 skrutky vzadu dole pod bateriou
4. vysunut slider do otvoreneho stavu
5. nechtom odlupneme a vyberieme zo zadnej vrchnej strany ten zrkadlovo leskly plat s napisom WALKMAN
6. odskrutkujeme 2 cierne skrutky ktore sme nasli pod tym lesklim plastom
7. nechtom po obvode odistime vrchny kryt telefonu
8. zasunieme slider a nad displejom hore v rohoch su skryte 2 skrutky, tiez odstranime
9. vysunieme slider a zase nechtom odistime po obvode zadny kryt, POZOR nedavame ho uplne prec, plosny spoj je spojeny s druhym plosnym spojom pomocou Ribon Flexu, to je ten pasik, potrebujeme ho vytiahnut z konektora plosneho spoja,pouzil som mali kuch.noz, pomali ho vytlacajte z konektora, striedavo z jednej a druhej strany, az kym neviskoci, tymto sme oddelili dve casti telefonu.
10. displej oddystim, to je ten pliesok na jeho spodnej casti
11. displej vyklopime a pod nim su skrutky, ktore odstranime
12. odstranime slider cast-vysuvne sane
13. a teraz tiez nozom pomali odpojime aj druhu stranu Flex spoja, ktory je zapojeny vo vrchnej casti telefonu pod klavesnicou Walkmanu
14. POZOR klavesnicova membrana vrchnej casti telefonu ma na sebe napojene 3 konektory, su jemne a krehke, lahko odtrhnete cast konektoru, vsetky potrebujeme odpojit. 1 je Flex 2 je LCD a 3 je Flex repracika a VGA kameri.
Vela stastia, ja som odtrhol jeden konektor na membrane, ale rozobral uspesne asi 6krat, ak nieco poskodite hladajte suciastky na eBay
1 příspěvek •Stránka 1 z 1
Mobil Profi User
Zařízení:
HTC Desire HD
HTC Desire HD
290
23. 12. 2007 16:37
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
23. 12. 2007 17:39
23. 12. 2007 17:39
MT ktore som nedavno vlastnil Nokia E66 - E75, Sonyericsson V,ivaz U5i, Satio U1i, Sonyericsson X10 mini, Orange Boston Momentalne vlastnim: HTC Desire HD
1 příspěvek •Stránka 1 z 1