2 příspěvky •Stránka 1 z 1
Nevíte nekdo jak se dá nastavit aby se při přijímání souboru přes bluetooth soubor nahrával rovnou na pamětovou kartu. A ještě jak se dá zmenit ton budíku nějak na to nemužu přijít díky.
Mobil Plus User
Zařízení:
siemens ještě žije, Samsung e250,sams u700,Sam.monte, HTC himalaya-mda2 wm.2003se..trošku to střídám
siemens ještě žije, Samsung e250,sams u700,Sam.monte, HTC himalaya-mda2 wm.2003se..trošku to střídám
67
01. 10. 2007 16:22
Odesláno:
25. 08. 2008 09:45
25. 08. 2008 09:45
Re: Samsung U600 a pamětova karta
Obojí se musí řešit formou systémového patche. Na to ale potřebuješ servisní kabel. Jestli ho nemáš, nebo máš jen obyčejnej USB kábl na obrázky a synchronizaci pošty, tak máš smůlu.
edit: Překouknul jsem se a myslel jsem, že ti jde o změnu tónu příchozí SMS. Tón budíku jde samozřejmě změnit jak mě upozornil xkajo výhrůžnou soukromou zprávou.
Zmena budika:
Budík - zapnúť - Ton upozornenia - stredný kláves - tam si zvol z prevzané, oblúbene alebo hudba a uložit
Případně si ve složce hudba klikneš na volby a dáš nastavit jako..
edit: Překouknul jsem se a myslel jsem, že ti jde o změnu tónu příchozí SMS. Tón budíku jde samozřejmě změnit jak mě upozornil xkajo výhrůžnou soukromou zprávou.
Zmena budika:
Budík - zapnúť - Ton upozornenia - stredný kláves - tam si zvol z prevzané, oblúbene alebo hudba a uložit
Případně si ve složce hudba klikneš na volby a dáš nastavit jako..
2 příspěvky •Stránka 1 z 1