tak, uverejnujem novu foto zbierky s tym ze tu chyba aspon 10 mobilov co som nemal v mieste fotenia, alebo som ich vtedy este nemal, alebo sa pouzivaju doma clenmi rodiny
som zvedavy na vase reakcie, typy fonov zatial nepisem...
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete
no to hej ale ja to uz zbieram nejaky cas, a ber ze polovica su fakt moje domace rodinne fony.
velmi ma vie nastvat ak to niekomu spomeniem ze zbieram a on povie ze niekde doma cosi ma a potom sa snazi z toho vytlct aspon 10€. ide mi to na nervy.
majky: to hej, ja viem, pozeral som, aj som sa niekde zapojil do drazby za korunu, ale ked mi ich mal clovek poslat, za postovne si pytal nenormalne prachy. nemozem si dovolit dat za fon s postou ani 100kc, proste sa mi to neoplati, to uznas sam.
ramirez: fakt Ti velmi zavidim nokiu 5210... len tak dalej.
tak ja si tu zbierku neprivlastnujem... mam internetovu kaviaren a v nej regal kde to vsetko je vystavene ludom na obdiv
(momentalne v prestavbe)
ale planujem tam urobit aj nasteknu, pod kazdy fon dam stitok s nazvom (znacka - typ) + mozno nejake info - v com je vynimocny alebo tak. raz xcem fakt zalozit mobilne muzeum. akurat ze na to by sa muselo zist vela zberatelov hlavne este starsich kusov