Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
32 příspěvků

Každej den BrouNoc+ vypište si myšlenky

Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
king-surf
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S5570i
Odesláno:
31. 12. 2009 23:14
Re: Každej den BrouNoc+ vypište si myšlenky
ŘEKNU VÁM, JAK je TO U NAŠÍ RADNICE V ŠUMPERKU NEBEZPEČNÝ....

V našem měste žije jen 30 tisíc lidí. Ovšem když se začínají všichni kolem 11:35 scházet na radnici, jde o život... Dělobuchy létají vzduchem, občas vám jeden děloboušek vletí za kapuci nebo 5 cm od nohy a leknete se tak, že byste měli mít u pytlíka sáček... Ne. Rovnou celej barel.( příběh z roku 2007?)Když jsem za rachejtle a petardy s kámošem utratil asi 4 500 Kč, rozhodli jsme se, i když jsme dlouho přemýšleli, že půjdeme k radnici... Stáli tam benga, a hned jsme šli zaněma, a zeptat se, jestli to můžem pouštět ( ptz se na nás koukli, 18 nám není, a ani nebylo) Dobře, pustili jsme nějakou tu krabici, krásný. Potom pá raket, a když jsem šel jednu pouštět já, stalo se. Raketu jsem dal do flašky, zapálil, flaška spadla na zem. Raketa najednou vyletěla, a asi do 15 metrů vzdáleného davu, napálil do slečny, která se snažila před raketou utéci. Ale napálilo jí to přímo do zadku. Myslím že děvčica skončila min. s propálenýma kalhotama (překvapivě ani policajti, ani nikdo z dvoutisícového davu na nás nikdo neřval, nevynadal). Jen za 15 minut pobytu u radnice, na nás přiletěli přesně 4 flašky se šampaňským, a schytal jsem to šogunkou krásně do ouška, asi půl hodiny sem neslyšel.(a zase se vracíme k dnešku, 31.12.2009) Jen dnes, když jsem šel asi v 20:30 od radnice, někdo nejspíš z okna hodil megu 50 cm ode mě, lekl jsem se tak že jsem málem na místě upadl do šoku...

Silvestr mám rád, je volno, užívám si ho, ale zase se nerad dívám, jak se lidi ožírají sprominutím do kurew, málem do bezvědomí, úplně mi není líto jich, ale jejich těla...

Na městě, asi 20:00 sme si pustili 2 malé a slabé římanky, pouštěli to jak měli, ale děděk hned ať vypadnem, tentokrát jsem se mu postavil, protože jednou ročně se to může, je totiž den, kdy má svátek Silvestr. Tak ať si políbijou ešus, když nemají kalendář. Taky asi ve 4 jsem byl bouchat petardy, jsem toleroval psi a malé děti+kočárky. Toleroval jsem to asi do 19:30, když už jsem pomalu na ty (promiňte)kokotský lidi začal nadávat, co ty psi tahaj ven, když už je celý město pod palbou, úplně jsem viděl psi, jak se línají ke stěnám a snaží se utéct.

Momentálně jsem byl do 22:10 venku, kdy jsem pouštěl petardy, vyjel po mě napitej borec, kterej moc dělal a stejně se poskládal. Je to tak. Nemaj mít mlaďoši plný držky keců. Ale procházet městem, to je o život. Bylo asi 19:15, kdy jsem šel na náměstí, kterýmu lidi říkaj "Točák". Víte, jak jsou takový ti krabice, ze kterých jde ohňostroj? postavili ho na plocho, a šli sme, a pálili to do nás. Potom to otočili, a přípo do výlohy dětského obchodu s hračkami.

Takhle bych mohl vyprávět do 23:55, kdy jdu vzbudit upracovanou mamku, připít si a potom ještě na hodinku, dvě vyrazit ven. No nevadí, budu Vám takhle snad psát častěji :)

Majte sa!
Mobil Plus User
John2y
Mobil Member User
Zařízení:
Samsung Galaxy Note 4
Odesláno:
03. 01. 2010 01:04

Takze se loucim je 01:00 a hrozne se nudim :(
Dneska sem byl u babicky ji opravit PC pac si zase neco zmackla a pritom se odstrihla od netu :) (opravdu netusim jak to dela) potom sem jel k segre a pak domu tam sem pomahal po icq flashnout jednomu uzivateli kaisera a potom si zase procital xda devy....OMG je to jako nejakej osobni denicek :D , ale bavi me to. No nic du spat tak Zbohem vsem a vstric novym zitrkum :)
ObrázekObrázek John2y1...Follow me on Twitter
ObrázekObrázek
Mobil Member User
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
03. 01. 2010 05:05

tak som si dneska zasoferoval vpohodicke fest rychlo na aute za zvuku nightwishu, poupratoval firmu za zvuku delain, vysmieval sa z EX a jej terajsieho, popisal snad s buducou, siel s kamosmi do krcmy na kofolu, potom sa s buducou udobroval ked som tak dlho bol :D pisal medzitym s bratrancom a druhou EX atd atd :D

a teraz mi konecne ostal cas pokontrolovat aspon zbezne fora, aby sa nepovedalo ze som nikde nebol... napisal som par sukromnych sprav aj preto aby som zistil nazory na moje nove forum co zakladam a trosku to rozsiril...

no a konecne idem spat, lebo rano o deviatej do kostola! aspon vidite kolko toho naspim. a to je denne, nedivte sa preto obcas mojej nalade :D

taksa tu majte dnes pekne, ja pravdepodobne prijdem zas az zajtra (po polnoci)
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
king-surf
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S5570i
Odesláno:
03. 01. 2010 12:46

Jéje včera jsem to nějak nestihl..nebyl jsem na pc, ani předevčírem.. jinak před chvilkou jsem vstal, včera jsem konečně našel vzduchovku, tak jsem si zastřílel, ale né moc dlouho-zima... Jinak máme 3 malý štěňátka :)
Naposledy upravil(a) Rusnak-COBRA dne 03. 01. 2010 23:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edituj radsej svoje prispevky.
Mobil Plus User
John2y
Mobil Member User
Zařízení:
Samsung Galaxy Note 4
Odesláno:
22. 01. 2010 23:53

Nejak to tu chcipa :D Tak dobrou noc vsem soudruhum z 4allmobile komunistické republiky.Dnesek byl na pi*u a to doslova. je prave 23:52 a jdu spat pac ve 4 rano vstavam a jedu na hory. :wink:
ObrázekObrázek John2y1...Follow me on Twitter
ObrázekObrázek
Mobil Member User
king-surf
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S5570i
Odesláno:
23. 01. 2010 01:01

Taky.. je 0.59 a jdu spát proč? už jsem tu dlouho a jsem unavený... :D přemýšlím že si objednám notebook, svůj první pc vůbec, snad to vyjde :) tak brou soudruzi :D
Mobil Plus User
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
Odesláno:
23. 01. 2010 01:47

dalsi co jede na hory v takovem mrazu a necase... (jestli se jdes lyzovat tak pochopim). jinak ani nahodou.

ja som este len dosiel z krcmy pred necelou hodinou. idem precitat 29 mailov (od 20:00 tolko prislo) - upozornenia na odpovede a sukromne spravy
potom pozriem vsetky nove prispevky a aktivne temy na 1 2 3 4 ... 8! mobilnych forach, potom este komentare k SE vivaz na Fony.sk a dalsim clankom, prebehnem co nove na takych tych mobilnych informacnych serveroch...
potom este vybavim facebook - aspon nieco pre prehlad o kamosoch a realnom svete...

no a bud pojdem spat, alebo otestujem slovensku BETA verziu Nimbuzz pre Symbian v5 (kto chcete byt alfa testerom hlaste sa mi!!) alebo este budem skusat dekopilovat nejaky EXE subor vytiahnuty z SIS instalacky do jazyku Assembler a hladat v nom editovatelny text... proste obycajna nevedecka cinnost ktorej beztak figu zatial rozumiem :)

//EDIT: tak mi to trvalo doteraz (4:51) no a uz idem spat. alebo este nieco zjest z chladnicky? asi skor to druhe. neviem ako rano vstanem, teda kedy to vobec bude :D a takto to je kazdu noc skoro...

dobre ranko sa praje :D
Obrázek

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.

Obrázek
Mobil Member User
king-surf
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S5570i
Odesláno:
24. 01. 2010 01:09

COBRA ty jsi dočista blázen :D .
Co vám povím...
Dnes jsem byl doma, protože venku mržne až praští..nedá se tam být, včera dokonce menší mráz, dneska zase o něco větší.

Předevčírem ve 22:45 -14.0 stupňů celsia
Včera ve 20:15 -14 stupňů celsia
Dnes 1:02 -14.9 celsia (stupňů samozdřejmě :D )

Bydlím v ČR na Severní Moravě ve městě Šumperk.

P.S. Předevčírem a včera sem musel přepsat protože už sem si zase nevšiml že je druhej den :D

Jdu se koukat an Avatar....

Tipy na filmy....
Piranha (nový film-POUZE TRAILER!!!)

Kód: Vybrat vše

http://film.moviezone.cz/piranha-3-d/trailery/
Je to takový horůrek s příšernými piraněmi...hledal jsem ho, ale asi si na něj na netu budeme muset dost počkat.

A kdo zná z PS hru Tekken, a má rád moderní "superbojovky" tak by se na film měl kouknout. Překvapillo mě že není kreslený :D ...
Tekken

Kód: Vybrat vše

http://film.moviezone.cz/tekken/

Dobrou noc, 1:07
Mobil Plus User
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
Odesláno:
24. 01. 2010 03:29

takze... dnes som si zadriftoval na zamrazenych cestach a zmrzol sa v nenahiratom aute... ponadaval si na kadeco a vdaka spolujazdcovi kamosovi co sa boji som jazdil podla predpisov...

-23 °C a este menej mozno teraz v noci som si fajne otestoval 5800xm v mraze. baterka klesa menej ako na N95 :) odozva displeja bola vyssia. prezvanal som si v tomto mraze az kym vlastne fakt nezmrzol... hovor ktory uz fakt mal byt hovorom nezvonil len blikal, nesiel prijat - displej nereagoval zrazu na dotyk. mobil sa ale dal vypnut. po restarte vsetko vpohode.

za dnes je to 71 mailov - upozorenia na odpovede a SZ
akurat dovybavene. a zasa idem to co vcera - precitat neprecitane, poradit, odpovedat, dat svoj nazor a potom pozriet nejake rychle novinky este. je 3:29... kedy asi skoncim? hladny som... damned. a so zlou naladou zo vsetkeho toho

//EDIT (4:55): tak uz som skoncil. kedze forum my(nieco).cz nejde ako si nacitat (5 linkov na temy a SZ) tak to dorobim zajtra snad.
idem este na fony, a pozriet novinku klip od paramore, no a potom spat. na 3 hodiny. o 9tej do kostola :) no a zajtra (vlastne uz dnes) na kolej...
Obrázek

Obrázek
Mobil Member User
king-surf
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S5570i
Odesláno:
28. 01. 2010 22:28

Už asi 4 hodiny sedím u PC, a už mě z toho bolí zadek....
Mobil Plus User
32 příspěvků