Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
32 příspěvků

Čtyřslovný příběh I

Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
mr.login
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Palm Treo 750
Odesláno:
23. 01. 2010 06:52
Re: Čtyřslovný příběh I

Kód: Vybrat vše

Jednoho dne, když bába hulila kvalitní sousedovic trávu, přijeli benga. Bába měla v hubě jointa a byla tak zhulená, že policisty nepoznala. Řekla:Kluci kolik toho chcete mám toho plnej sklep. Policajti sa poobzerali a opravdu viděli plný sklep travky, lampiček, větrání a dalších kokotinek k pěstování. Švestky sešli po schodech, pozorovali kvalitní archiktekturu sklepu. Pořádný masív, žádný sádrokarton. Cajti řekli: servírovat! A bába řekla: jaký ročník? Jaky chcete ale rychle! Pořádnej "holanďan" mám pánové! Cajti v tu ránu
Mobil Čumil Plus
king-surf
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S5570i
Odesláno:
24. 01. 2010 00:59

Jednoho dne, když bába hulila kvalitní sousedovic trávu, přijeli benga. Bába měla v hubě jointa a byla tak zhulená, že policisty nepoznala. Řekla:Kluci kolik toho chcete mám toho plnej sklep. Policajti sa poobzerali a opravdu viděli plný sklep travky, lampiček, větrání a dalších kokotinek k pěstování. Švestky sešli po schodech, pozorovali kvalitní archiktekturu sklepu. Pořádný masív, žádný sádrokarton. Cajti řekli: servírovat! A bába řekla: jaký ročník? Jaky chcete ale rychle! Pořádnej "holanďan" mám pánové! Cajti v tu ránu zbystřili, šli k bábě
Mobil Plus User
syyyr
Mobil Plus User
Zařízení:
5630 XM Symbian S60 9.3 3rd edition FP2 [240x320]
Odesláno:
24. 01. 2010 14:17

Jednoho dne, když bába hulila kvalitní sousedovic trávu, přijeli benga. Bába měla v hubě jointa a byla tak zhulená, že policisty nepoznala. Řekla:Kluci kolik toho chcete mám toho plnej sklep. Policajti sa poobzerali a opravdu viděli plný sklep travky, lampiček, větrání a dalších kokotinek k pěstování. Švestky sešli po schodech, pozorovali kvalitní archiktekturu sklepu. Pořádný masív, žádný sádrokarton. Cajti řekli: servírovat! A bába řekla: jaký ročník? Jaky chcete ale rychle! Pořádnej "holanďan" mám pánové! Cajti v tu ránu zbystřili, šli k bábě a zabásli ji. A
:D
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Siemens S55 > Sony Ericsson W200i > Nokia 5210 > Nokia 1650 > Nokia 5630 XM
spkojenost
nic moc
nespokojenost

Něco se ti líbilo? Nebo jsem ti nějak poradil?
thanks.php?p=131153&mode=thanks tak klikni na tento odkaz! je to odkaz jelikož toto fórum z neznámých nechce načítat obrázky a html tu nejde!
Mobil Plus User
king-surf
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S5570i
Odesláno:
25. 01. 2010 16:13

Jednoho dne, když bába hulila kvalitní sousedovic trávu, přijeli benga. Bába měla v hubě jointa a byla tak zhulená, že policisty nepoznala. Řekla:Kluci kolik toho chcete mám toho plnej sklep. Policajti sa poobzerali a opravdu viděli plný sklep travky, lampiček, větrání a dalších kokotinek k pěstování. Švestky sešli po schodech, pozorovali kvalitní archiktekturu sklepu. Pořádný masív, žádný sádrokarton. Cajti řekli: servírovat! A bába řekla: jaký ročník? Jaky chcete ale rychle! Pořádnej "holanďan" mám pánové! Cajti v tu ránu zbystřili, šli k bábě a zabásli ji. A odvezli bábu na policejní
hele lidi konečně ji vezou, navíc v hodné části textu :D
Mobil Plus User
Maniacop
Mobil Plus User
Zařízení:
SONY Xperia Z
Odesláno:
25. 01. 2010 16:37

Jednoho dne, když bába hulila kvalitní sousedovic trávu, přijeli benga. Bába měla v hubě jointa a byla tak zhulená, že policisty nepoznala. Řekla:Kluci kolik toho chcete mám toho plnej sklep. Policajti sa poobzerali a opravdu viděli plný sklep travky, lampiček, větrání a dalších kokotinek k pěstování. Švestky sešli po schodech, pozorovali kvalitní archiktekturu sklepu. Pořádný masív, žádný sádrokarton. Cajti řekli: servírovat! A bába řekla: jaký ročník? Jaky chcete ale rychle! Pořádnej "holanďan" mám pánové! Cajti v tu ránu zbystřili, šli k bábě a zabásli ji. A odvezli bábu na policejní stanici, kde ji začli
SONY Xperia Z, white, CM 12 5.0.2.
Obrázek
Mobil Plus User
John2y
Mobil Member User
Zařízení:
Samsung Galaxy Note 4
Odesláno:
27. 01. 2010 18:25

Jednoho dne, když bába hulila kvalitní sousedovic trávu, přijeli benga. Bába měla v hubě jointa a byla tak zhulená, že policisty nepoznala. Řekla:Kluci kolik toho chcete mám toho plnej sklep. Policajti sa poobzerali a opravdu viděli plný sklep travky, lampiček, větrání a dalších kokotinek k pěstování. Švestky sešli po schodech, pozorovali kvalitní archiktekturu sklepu. Pořádný masív, žádný sádrokarton. Cajti řekli: servírovat! A bába řekla: jaký ročník? Jaky chcete ale rychle! Pořádnej "holanďan" mám pánové! Cajti v tu ránu zbystřili, šli k bábě a zabásli ji. A odvezli bábu na policejní stanici, kde ji začli vyslýchat a mučit, ale
ObrázekObrázek John2y1...Follow me on Twitter
ObrázekObrázek
Mobil Member User
king-surf
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S5570i
Odesláno:
28. 01. 2010 19:35

Jednoho dne, když bába hulila kvalitní sousedovic trávu, přijeli benga. Bába měla v hubě jointa a byla tak zhulená, že policisty nepoznala. Řekla:Kluci kolik toho chcete mám toho plnej sklep. Policajti sa poobzerali a opravdu viděli plný sklep travky, lampiček, větrání a dalších kokotinek k pěstování. Švestky sešli po schodech, pozorovali kvalitní archiktekturu sklepu. Pořádný masív, žádný sádrokarton. Cajti řekli: servírovat! A bába řekla: jaký ročník? Jaky chcete ale rychle! Pořádnej "holanďan" mám pánové! Cajti v tu ránu zbystřili, šli k bábě a zabásli ji. A odvezli bábu na policejní stanici, kde ji začli vyslýchat a mučit, ale vyschlá babka vytáhla sklo
to se mi líbí :D
Mobil Plus User
vorech97
Mobil Guru
Zařízení:
Nokia E51, E66
Odesláno:
17. 02. 2010 15:49

Jednoho dne, když bába hulila kvalitní sousedovic trávu, přijeli benga. Bába měla v hubě jointa a byla tak zhulená, že policisty nepoznala. Řekla:Kluci kolik toho chcete mám toho plnej sklep. Policajti sa poobzerali a opravdu viděli plný sklep travky, lampiček, větrání a dalších kokotinek k pěstování. Švestky sešli po schodech, pozorovali kvalitní archiktekturu sklepu. Pořádný masív, žádný sádrokarton. Cajti řekli: servírovat! A bába řekla: jaký ročník? Jaky chcete ale rychle! Pořádnej "holanďan" mám pánové! Cajti v tu ránu zbystřili, šli k bábě a zabásli ji. A odvezli bábu na policejní stanici, kde ji začli vyslýchat a mučit, ale vyschlá babka vytáhla sklo a zase ho schovala
Líbilo? Poděkuj! thx

Ať žijí! lucifer7595 za nejlepší programy v mém mobilu, Rusnak-COBRA, bez kterého bych asi v symbianu pořád plaval, BM.the.Guru za to, že je s datalinem prostě nejlepší javák, dataline za super javové uploady, stejně jako BlackMail... Kdybych mohl mí víc URL, pokračoval bych. Určitě musim poděkovat šuldovi (URL už se mi sem nevejde) za věc, kterou vám nesmím říct, páč byste ji chtěli taky... :wink:
Mobil Guru
syyyr
Mobil Plus User
Zařízení:
5630 XM Symbian S60 9.3 3rd edition FP2 [240x320]
Odesláno:
24. 02. 2010 21:17

Jednoho dne, když bába hulila kvalitní sousedovic trávu, přijeli benga. Bába měla v hubě jointa a byla tak zhulená, že policisty nepoznala. Řekla:Kluci kolik toho chcete mám toho plnej sklep. Policajti sa poobzerali a opravdu viděli plný sklep travky, lampiček, větrání a dalších kokotinek k pěstování. Švestky sešli po schodech, pozorovali kvalitní archiktekturu sklepu. Pořádný masív, žádný sádrokarton. Cajti řekli: servírovat! A bába řekla: jaký ročník? Jaky chcete ale rychle! Pořádnej "holanďan" mám pánové! Cajti v tu ránu zbystřili, šli k bábě a zabásli ji. A odvezli bábu na policejní stanici, kde ji začli vyslýchat a mučit, ale vyschlá babka vytáhla sklo a zase ho schovala. "Ježišmarjá, co chcete?" ptala
:D
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Siemens S55 > Sony Ericsson W200i > Nokia 5210 > Nokia 1650 > Nokia 5630 XM
spkojenost
nic moc
nespokojenost

Něco se ti líbilo? Nebo jsem ti nějak poradil?
thanks.php?p=131153&mode=thanks tak klikni na tento odkaz! je to odkaz jelikož toto fórum z neznámých nechce načítat obrázky a html tu nejde!
Mobil Plus User
king-surf
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S5570i
Odesláno:
28. 02. 2010 01:26

Jednoho dne, když bába hulila kvalitní sousedovic trávu, přijeli benga. Bába měla v hubě jointa a byla tak zhulená, že policisty nepoznala. Řekla:Kluci kolik toho chcete mám toho plnej sklep. Policajti sa poobzerali a opravdu viděli plný sklep travky, lampiček, větrání a dalších kokotinek k pěstování. Švestky sešli po schodech, pozorovali kvalitní archiktekturu sklepu. Pořádný masív, žádný sádrokarton. Cajti řekli: servírovat! A bába řekla: jaký ročník? Jaky chcete ale rychle! Pořádnej "holanďan" mám pánové! Cajti v tu ránu zbystřili, šli k bábě a zabásli ji. A odvezli bábu na policejní stanici, kde ji začli vyslýchat a mučit, ale vyschlá babka vytáhla sklo a zase ho schovala. "Ježišmarjá, co chcete?" ptala se vyschlá babka vyschlýho
Mobil Plus User
32 příspěvků