Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
33 příspěvků

Windows Mobile má nakročeno k zániku

Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
27. 08. 2009 08:33
Windows Mobile má nakročeno k zániku
Tak nevím pánové jestli se tu situace zase za několik let neobrátí.

Zajímavý článek MOBILMANIA:

Kód: Vybrat vše

http://www.mobilmania.cz/clanky/windows-mobile-ma-nakroceno-k-zaniku/sc-3-a-1123146/default.aspx?showforum=1
Z mojeho hlediska jsem si taky jednou koupil WM (HTC S710) a přesto že nejsem mobilní lama jsem se opravdu s tím nemohl sžít. Vím že se musí WM teprve vyšperkovat k obrazu svému. Tak šel za pár korun pryč...
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
John2y
Mobil Member User
Zařízení:
Samsung Galaxy Note 4
Odesláno:
27. 08. 2009 08:49

Re: Windows Mobile má nakročeno k zániku

Na druhou stranu ja bych se uz bez WM neobesel akorat ted uvazuju o Androidu kvuli tomu ze se da tak hafo tunit ale porad WM je pro me WM a mam ho rád a doufam ze nezanikne :wink:
ObrázekObrázek John2y1...Follow me on Twitter
ObrázekObrázek
Mobil Member User
P4d0uch
exMód
Zařízení:
HTC Touch PRO 640x480, Nokia N900 800x480 , HTC Shift 1024x640, Nokia n9, Dell Venue Pro
Odesláno:
27. 08. 2009 09:08

tyhle clanky jsou na interenetu cim dal casteji. vzdy je k nim hooooooooodne dlouha diskuze a je to porad o tom samem ty kdo vlastni IPhone tak rikaji ze je to pravda ty co vlastni WM rikaji ze to jsou keci. ja si myslim ze to jsou keci (jak jinak prece WM vlastnim jsem s nim naprosto spokojenej a mam ho rad) a rekl bych ze WM nikdy nezanikne jen se bude mene pouzivat jako to bylo na zacatku kdy bylo jen pro lidi ktere potrebovaly na mobilu pracovat. no a buh vi co prijde ted s WM6.5 a WM 7 protoze kdyz chteji cpat uz i HTC do vetsiny zarizeni kapacitni displej tak je to katastrofa:D :wink:
Obrázek

kontakt na mne icq: 303293782
Jabber: p4douch@jabber.cz
exMód
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
27. 08. 2009 09:35

Taky bych to sem ani nedával, ale když už i Samsung šel do Symbianu tak na tom něco pravdy bude. Nebudu vyjmenovávat Samsungy na Symbianu ale když Samsung Omnia byla postavena na WM a pak udělají OmniaHD (původně zamýšlený název) nyní i8910 na Symbianu tak je na tom kus pravdy...
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Škopi
Administrátor
Zařízení:
Galaxy S20+
Odesláno:
27. 08. 2009 09:41

ja vlastnim WM a taky rikam ze by to mohla bejt pravda.. MS by si mel pospisit s wm7 nebo bude v haji....
Alcatel OT Easy -» Philips Savvy -» Siemens C35 -» nokia 5110 -» Motorola MPx220 +Nokia 2600 -» HTC TyTN -» N6120c -» Motorola Milestone -» LG optimus 2x -» LG optimus 7 -» Huawei Ideos X5 -» sony ericsson xperia play -» HTC HD2 -» iPhone 4s -» Lumia 620 -» Motorola Razr xt910 -» Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4 -» Huawei P8 Lite -» G S7
Administrátor
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
27. 08. 2009 17:51

Ano,WM trochu upadol.Ale to sa deje stale.Ani symbian neni uz moc popularny,lebo uz nema co ponuknut.Preto som s nim aj skoncil.Momentalne teraz dost frci iPhone a ani sa necudujem,za slusne peniaze ponuka slusnu zabavu a vybavu :) Inak s tym Samsungom: uz musely do niecoho ist,ci uz WM alebo Symbian,lebo dovtedy ich fony za moc nestaly.
Moderátor
erik.aragorn
exMód
Zařízení:
HTC Desire X, HTC One V, GoClever Tab 7500, Palm Pré 2
Odesláno:
01. 09. 2009 19:22

Noo je tu silny boj..Google, Apple, Symbian a Wondows Mobile...trh sa zacal delit...a treba inovovat a hladat mozne sposoby zaujatia...vsetko zacal iPhone...skusil som ho...ale nejak ma to nezaujalo, viac sa mi paci OS X tak ako ma byt...MacBook Pro je v plane u mna na kupu :-)
Android....hmm neskusil som, neviem
Symbian...nuda..hracka pre deti....neda sa s nim tolko experimentovat ako s WM alebo s Linuxom
Technik mobilných telefónov v autorizovnom servise - Nokia, Samsung, Apple, Prestigio...
HTC Desire X - Android 4.1.1. + 32GB uSD
HTC One V - Android 4.0.3 - 16GB uSD
Palm Pré 2 - Palm WebOS 2.2.4 - 16GB internal memory
HTC 7 Mozart - Windows Phone 7.8 + 16GB internal memory
HP Veer - WebOS 2.1.2 + 8GB internal memory
GoClever Tab 7500 - Android ICS 4.0.4 + 16GB uSD
exMód
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
01. 09. 2009 20:40

zabudol si Palm, Maemo, BackBerry...

linuxove telefony boli pokusy, nie velmi vydarene, nove nokie na MAEMO (postavene na linuxe) snad nieco ozivia.

ja aj tak predpokladam Open Source system od Symbian Foundation ze sa spoji s nokiackym Maemom a Symbianom v5 a bude to potom pecka ;)
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
erik.aragorn
exMód
Zařízení:
HTC Desire X, HTC One V, GoClever Tab 7500, Palm Pré 2
Odesláno:
01. 09. 2009 20:45

Jj zabudol...ale tak to su najvacsi hraci na trhu...
To som zvedavy...ale velku nadej tomu nedavam...lebo potom by symbian zanikol.....radsej bude mat dve platformy...
Technik mobilných telefónov v autorizovnom servise - Nokia, Samsung, Apple, Prestigio...
HTC Desire X - Android 4.1.1. + 32GB uSD
HTC One V - Android 4.0.3 - 16GB uSD
Palm Pré 2 - Palm WebOS 2.2.4 - 16GB internal memory
HTC 7 Mozart - Windows Phone 7.8 + 16GB internal memory
HP Veer - WebOS 2.1.2 + 8GB internal memory
GoClever Tab 7500 - Android ICS 4.0.4 + 16GB uSD
exMód
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
01. 09. 2009 23:18

neverim ze nokia si dovoli mat dva (dlhsiu dobu) operacne systemy ako napriklad motorola (linux, windows mobile) alebo samsung (wm, symbian) alebo sony ericsson (uiq symbian + wm)

podla mna symbian nezanikne kedze skupila nokia jeho vsetky akcie a dala ho neziskovke Symbian Foundation a poverila ich vyvojom open source systemu.
tym mohla sice naznacit ze aj po prechode smartphonov na Linux Maemo chce aby Symbian ostal zivy aspon pre vyrobcov co nebudu musiet za licencie na system platit.

to samozrejme nahrava do karat aj mne, kedze tento system ma byt vysoko hardwarovo prisposobitelny - a to ja vymyslam vlastny mobil :D
jeho skusobna verzia by uz mala byt na svete.
zohnali vyvojarov linuxu, androidu, MacOS aj WM samozrejme s dalsimi nokiakmi od symbianu, takze si myslim ze ten open source symbian bude zaujimava hracka, ak by ich dokonca dokazal kombinovat ;)

podobny pokus mal Trolltech Greenphone (hladaj google, hladaj...) ktory mal linux s API kniznicami a moznostami instalacie niektorych symbian 2nd aplikacii a Windowsu CE asi. presne neviem, to bolo davno
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
33 příspěvků