Já nepočítaně, ale ještě že to byly takové šunky za tisícovku. i když jsem BLB, tak je mi to líto.... Jeden příběh Vám povím...
Byl jsem u kamaráda, je to větnamec, je mu 16 a má slušný rodiče, prostě kluk jak má bejt... Já jsem spíš takovej kluk, kterej udržuje srandu ve třídě, a třídní vztahy... Nikdo by do mě neřekl, že se zaobívám s klukama s kterýma se nikdo nebaví... Ale tento byl jinej.. To je jedno>>> přejděme dál!
Byl jsem jednou u něj doma na návštěvě, hráli jsme na noťasích a dělali kraviny, dívali se na film... Asi po dvou hodinách jsme šli ven, nechal jsem si u něj ale klíče a mobil stím, že si je potom až se vrátíme vezmu, abych je nemusel tahat (nevím proč, ale v tu chvíli jsem nechtěl mít bordel v kapsách

) Mezi tím, co jsme byli pryč, kámošova sestra si pozvala domů kamarádku ( no, spíše se tam vnutila) ze stejné školy, kam jsme všichni chodili. Je to taková třídní kravka, nikdo ji nemá rád, a její rodiče taky nikdo nemá rád, měl jsem snema problémy nemálokrát (holčičku totiž strašně mají rádi chudinku jednu, žejo

) . Když byla kamarádova sestra a můj mobil + klíče vzala pod tím, že si chce udělat srandu..jenže mobil se stratil, najednou (i s paušálem+ simkou, který stály az obnovení pětikilo) pak se vymliuvala že jí ho vzala jedna holka... její tatínek, večer ještě zvonil, a říkal, všechno možný, vyhrožoval atd... Samozdřejmě se obhájil, žiju jen s mamkou, ta proti němu neměla absolutně žádnou moc... Achjo, no tak vidíte, jaký jsou někdy lidé....