"Maminko, můžu tu mísu vylízat?" - "Ne, Pepíčku, jen pěkně spláchni!"
Přijde Pepíček domů že školy, maminka zkontroluje žákovskou knížku a říká: "No! Zase pětka z matematiky?! Počkej až tatínek vystřízliví!!!"
Ve skole: "Pepicku, kdo ti pomahal s domacim ukolem?" "Nikdo, pani ucitelko." "Pepicku, nelzi! Kdo ti pomahal s domacim ukolem?" "Tatinek." "Tak mu vyrid, ze Wolker byl Jiri a ne Johnnie."
Pepíček líčí Mařence moderní pády v české mluvnici: 8. pád: kdo z koho=korytativ, 9. pád: koho kam=delimitativ, 10. pád: koho jak=buzerativ, 11. pád: kdo koho=likvidativ, 12. pád: jak na koho=intrikativ, 13. pád: komu kolik=podmazativ, 14. pád: kdo s kým=sexualitativ, 15. pád: kdo s kolika=tunelativ...
Pepíček říká Marušce:"Pojď, zahrajeme si na ZOO!"
"Jak se to hraje?" ptá se Maruška.
- "Já budu opice a ty mi budeš nosit banány!"
Pepíček se ptá maminky: "Maminko, můžu se stebou vykoupat? Maminka odpoví: "Ano Pepíčku, ale nekoukej se pod vodičku." Pepíček se koukne pod vodičku a ptá se: "Maminko, co je to?" Maminka odpoví: "To je moje Ukrajina." Druhý den se ptá tatínka: "Tatínku, můžu se s tebou vykoupat?" "Ano, ale nekoukej se pod vodičku." Pepíček se koukne pod vodičku a ptá se: "Tati, co je to pod vodičkou?" "To je můj indián." Třetí den se ptá: "Maminko, tatínku, můžu s vámi spát?" "Ano, Pepíčku, ale nekoukej se pod peřinku." Pepíček se koukne pod peřinku a zvolá: "Indián běží přes Ukrajinu."
Ptá se paní učitelka Pepíčka: "Co by se ti stalo, kdyby ti upadlo ucho?"
"Neslyšel bych," odpovídá Pepíček.
"A co by se ti stalo, kdyby ti upadly obě uši?"
"Neviděl bych."
"Jak to?"
"Spadly by mně brejle."
"Jak dlouho jsi vařil ta vajíčka, Pepíčku?"
"Devět minut, mami."
"Ale, vždyť jsem ti přece říkala, že je máš vařit jen tři minuty!"
"Jenomže já jsem dal vařit tři vejce."
Pani ucitelka rekla ve druhe tride: "Zahrajeme si takovou malou hru. Ja budu neco popisovat a vy se budete snazit uhodnout, co to je. Hned zacnu. Tak prvni vec, je to ovoce, je to cervene a kulate." "Tresne?" zkousi Janicka. "Ne, mela jsem na mysli jablko, ale rada vidim, ze premyslis. Tak zkusime jine ovoce. Se zlutou, hrubsi slupkou." "Citron?" zkousi Petrik. "Ne, myslela jsem na grapefruit, ale rada vidim, ze premyslis." V tom se prihlasil Pepicek a povida: "Mohu zkusit ja dat hadat vam, pani ucitelko?" "Ale jiste, proc ne, Pepicku." "Mam to v kapse, je to dlouhe, tvrde a ma to ruzovy konec." "Pepicku, nebud nechutny!" "Je to sirka, pani ucitelko, ale jsem rad, ze premyslite."
Pepíčku, proč nekreslíš tatínka?
Protože nemám plešatou pastelku.
Prijde maly Pepicek k sousedce a rika: "Dobry den, maminka se pta, jestli nemate kilo mouky, a kdyby ta stara krava nemela, tak se mam ptat vedle."
Pepíčku, řekni dvě zájmena. Kdo, já? Výborně, Pepíčku.
Ve škole měli besedu o tom, jak je nezbytné čistit si před spaním zuby. Druhého dne se paní učitelka chce přesvědčit, co si děti zapamatovaly. Vyvolala Pepíčka a ptá se: Pepíčku, co je třeba udělat před spaním? Pepíček mlčí. No tak ti napovím, copak dělají před spaním tvoji rodiče? Pepíček: Paní učitelko, vy to víte. Já to vím. Ale je to vhodné téma pro první třídu?
Ve škole: "Pepíčku, jestlipak sis přes prázdniny opakoval počty?"
"Ano, paní učitelko."
"No, tak počítej!"
"Sedum, vosum, devět, deset, spodek, svršek, král a eso."
Pepíček jde po hodině za učitelkou do kabinetu. Slušně zaklepe, pani učitelka vykoukne a bodrý Pepíček pravil: „Soudružko učitelko, já bych si chtěl s Váma zašukat.“ Načež mu učitelka vrazí facku přes celou hlavu a povídá: „To máš za tu soudružku... a teď pojď, ty čipero!"
Přijde Pepíček na OHS a říká: "Chci, abyste mi naočkovali AIDS!"
Doktor na něj nechápavě hledí, a Pepíček zase: "Chci, aby jste mi naočkovali AIDS," a doktor se ho ptá: "Pročpak Pepíčku chceš takovou strašnou nemoc?" A Pepíček na to :
"Chci AIDS protože ode mě to chytí segra, od ní fotr, od něj matka a vod matky to chytne školník, a tomu hajzlovi to patří, protože mi včera propích balon..."
Rika maminka: "Pepicku, co delas?" Pepicek odpovi: "Ale jen zatloukam hrebik." "Tak at se nebouchnes do prstu." "Slysis?!! Nejsem blbej, drzi mi ho Alenka."
Pani ucitelka da detem ve skole korunu, aby ji co nejlepe prohospodarily. Za tyden se deti pta, jak to udelaly. Prihlasi se Anicka a povida: "Ja jsem koupila tresinky, ty jsem snedla a pecicky jsem zasadila. Ty az vyrostou, tak z nich bude stromecek s tresinkama." Pani ucitelka ji pochvali a pta se dal. Prihlasi se Jirinka a povida: "Ja jsem koupila broskvicku, tu jsem snedla a pecku jsem zasadila. Ta az vyroste, tak z ni bude stromecek s broskvema." Pani ucitelka ji pochvali a pta se dal. Prihlasi se Pepicek a povida: "Ja jsem koupil jitrnici." Pani ucitelka se podivi, ale Pepicek ji hbite odpovida: "Doma se s ni sestra pohlavne ukojila, pak jsme ji snedli, spejli si vydloubali zuby, strivko pouzil tata v noci jako prezervativ, rano jsme do ni nasrali a matka ji sla vratit jako zkazenou no a tady mate zpatky tu KORUNU!!!"
"Pamatujte si děti, že krtek sežere za den přesně tolik, kolik činí jeho osobní váha!" říká pan učitel.
Přihlásí se Pepíček a povídá: "A prosím pěkně, jak takový hloupý krtek ví, kolik váží??"
THE END
piste jestli chcete pokracovani