O PEPÍČKOVI
Přijde Pepíček do hudební �koly, otevře houslové pouzdro a v něm má samopal. "Co to má znamenat?!" ptá se učitel. "Nic, jenom by mě zajímalo, co si tatínek počne v bance s houslemi."
Ptá se Pepíček paní učitelky: "Mohu být potrestán za něco, co jsem neudělal?" Učitelka: "To v �ádném případě!" Pepíček: "Tak to je dobře. Já jsem toti� neudělal domácí úkol!"
Anička volá Pepíčkovi: "Pepíčku, přijď dneska večer k nám, nikdo nebude doma." Pepíček se navoní, uče�e, obleče, přijde, zazvoní.....a nikdo není doma...
Přijde Pepíček do obchodu a povídá: "Já bych chtěl to letadýlko!" "To není letadýlko, to je kří� s Je�í�em," odpoví prodavačka. "Hm, tak to letadýlko i s tím pilotem."
Paní učitelka se ptá dětí, kam pojedou na prázdniny.
Anička zvedne ruku a povídá: "Ná� tatínek mluví anglicky, pojedeme tedy do Anglie."
Zvedne ruku Hanička a povídá: "Ná� tatínek mluví německy, pojedeme tedy do Německa."
Přihlásí se Pepíček a povídá: "Ná� tatínek mluví sprostě, pojedeme teda do prdele..."
Jde tatínek se synkem kolem drogerie, kde jsou za výlohou vystavené kondomy. Synek se ptá táty, co to je, a táta odpoví: "To je na bezpečný sex."
"Aha, to nás ve �kole učili, a proč jsou v balíčku tři?"
"No, to je pro středo�koláky - jeden na pátek, jeden na sobotu a jeden na neděli."
"A proč tady ten balíček má �est?"
"To je pro vysoko�koláky - dva na pátek, dva na sobotu, dva na neděli."
"A táto, tady jich je dvanáct!?"
"No," vzdychne ta�ka, "to je pro nás �enatý chlapy - jeden na leden, jeden na únor, jeden na březen....."
Pepíček dostane k Vánocům kolo a jezdí na něm kolem domu.
Objede ho poprvé a křičí: "Babííí, bez �lapání!!!"
Objede ho podruhé a křičí: "Babííí, bez dr�ení!!!"
Objede ho potřetí a křičí: "Babííí, be� �ubů!!!"
Udělá tatínek přístroj, který kdy� někdo zal�e, pípne. Přijde Pepíček domů a řekne: Tati dostal jsem jedničku - píp - dvojku - píp - trojku - píp - čtyřku - píp - pětku - nic - a tatínek říká: Ví�, Pepíčku, kdy� já jsem byl malej jako ty, tak jsem měl samý jedničky. Píp.
Paní učitelka napí�e Pepíčkovi do �ákovské kní�ky:
Smrdí, umývat!
Otec odepí�e: Učit, nečuchat!
Pepíček vejde do kabinetu ve �kole a říká:
"Soudru�ko učitelko, chtěl bych se s váma vyspat!"
Úča mu vrazí facku a říká:
"To je za soudru�ku. A teď na to pojď, zelenáči!!!"
Pepíček se ptá tatínka: "Jaký je rozdíl mezi teoreticky a prakticky?"
Tatínek tedy dojde za man�elkou a zeptá se jí: "Podvedla bys mě někdy?"
"Je�í�i, jak jsi na to při�el, to bych si nedovolila."
"A za tři miliony?"
"No... to u� asi jo."
Pak dojde tatínek za 14letou dcerou a ptá se jí: "Vyspala by ses s někým?"
"Ne, jak tě to mohlo napadnout?"
"A za tři miliony?"
"No... to se nedá odmítnout."
"Tak�e Pepíčku, teoreticky máme doma 6 milionů a prakticky dvě kurvy!"
Pepíček jde do �koly, zakopne o práh a řekne: "Kurva."
Paní učitalka: "Pepíčku, to se neříká, pří�tě a� půjde� do �koly a zakopne� o práh, tak řekni cihla."
Druhý den jde Pepíček do �koly, zakopne znovu o práh a řekne cihla. Paní učitelka: "Kurva, kdo ji tam dal."