Puvodne uz jsem zde nechtel psat a ponechat zbytek uz na ostatnich, ale jeste kratce na vysvetleni:
Mas pravdu, tento argument je nevyvratitelny.
Ma o mnoho vice zobrazeni, avsak stejne spousty useru vylnen typ pristroje nema.
Ja jen chtel, aby vyplneni typu telefonu bylo v pravidlech a zaroven myslel, ze kdyz tam uz bude, muze se smazat ten topic = ZVYSI SE PREHLEDNOST no a pak uz se mi zdal byt zbytecnym.
V konkretni sekci (napr. PPC Programy) uz kazdy ocekava topicy s programy a ne s pokyny, co ma a co nema, co muze a nemuze.
TAK JSEM TO MYSLEL.
A to hlavni: kdyz je to zakotveno v pravidlech, muzeme se muzeme o toto pravidlo "oprit", az budeme za to nekoho napominat (ze nema vyplnen povinny udaj aj.). Jinak nas taky muze poslat nekam s tim, ze v pravidlech to proste neni.
Ze je to jen obycejny topic, ktery ma sice spoustu vykricniku, ale NENI TO PRAVIDLO.
To, ze nekteri nectou pravidla, to uz neni nas problem. NEZNALOST ZAKONA NEOMLOUVA.
Myslim, ze je stejne necte nikdo.
A jeste k bodu
ZAKLADAT NOVE TOPICY NEBO NEZAKLADAT pri nove verzi programu:
Dnes jsem "zkusebne" postnul 2 nove verze programu podle toho, jak jsem myslel ten novy zpusob postovani.
Skopi o tom vedel, oba topicy hlidam a jsem pripraven je kdykoliv sloucit, rozhodneme-li se jinak.
Tak kouknete a hodnotit muzete zde:
viewtopic.php?f=15&t=29134
viewtopic.php?f=15&t=29448
a zde:
viewtopic.php?f=15&t=9571
viewtopic.php?f=15&t=29447
Musim vsak priznat, ze je to pracnejsi zpusob, ale pak to vypada takto, kdyz do vyhledavace date klic. slovo
CradleAlarm.
Pekne vyselektovane verze.
Timto tady v tomto topicu za sebe koncim s nazory, rekl uz jsem asi vse, snad jen kdyby nekdo po me chtel vysvetleni.
Kazdopadne nechci, aby si ostatni mysleli, ze toto prosazuji hlava nehlava!!!
Podridim se samozrejme vetsine.
Akorat je treba rici posl. slovo:
ANO nebo
NE ???
Protoze je treba postovat dalsi programy

, tak at nenadelame neplechu.
Vsem ostatnim, kteri to zde procitali a vyjadrovali se, dekuji za jejich trpelivost.