1. Thanks tlačítko - pokud si dobře pamatuji, tak už tady jednou bylo a docela by se mi zde zase líbilo - mohlo by sloužit i jako motivační prvek
2. Spoiler - hide text - skryje text, který se zobrazí až po rozkliknuti, určitě víte o čem mluvím...
3. Předvyplněný příspěvek při zakládání nového tématu - vím, že šablona je v tématu jak postovat novou hru/program, nešlo by to dát do konceptu, který se jednoduše při zakládání nového tématu načte?
4. Odkaz na příspěvek - např. Když chci odkázat na 26. Příspěvek v tématu - bylo by dobrý kdyby u příspěvků v rohu bylo tlačítko a to otevře přímo tento příspěvek (jak se to otvírá při odpovědi...)
5. Změna skinu - nechci aby jste měnili skin, tenhle je tady snad od založení ,ale v nastavení je volba skinu a tam je na výběr jen jeden, uvítal bych kdyby tam přibyl ještě nějaký nový "modernější" nejlépe nějaký se světlými barvami.
6. Zrušení code - to už se asi řeší déle...
7. Jak to je s mobilní verzí? - nezajímá mne tapatalk (nebo jak se to jmenuje), ale klasická mobilní verze v prohlížeči. Je funkční a nejde mi, nebo jste jí zrušili?
8. Změna velikosti obrázků - nešlo by přidat možnost změnit velikost obrázku, který se bude zobrazovat v tématu?