R.I.P. starých nefunkčních věcí.
10 příspěvků •Stránka 1 z 1
q0s
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy S II
Odesláno:
11. 08. 2011 20:43
HTC Incredible S : bateria otazka + problem s pocasim
Caute,par dni dozadu som si kupil HTC IS.Bateriu som naformatoval(dufam=] ) Ale chcem sa spytat jednu vec.Telefon nechavam nabijat po naformatovani cca 3 hodiny(je vypnuty)a potom svieti zelene ,ze je nabity...po nabiti mu na par minut vyberiem bateriu,aby sa ochladila a pustim IS,ale vzdy mi ukazuje cca 96%..Preco mi neukazuje plnych 100%? Je to otazka,ktora ma dost stve..Inak,co sa tyka vydrze,som nadmieru spokojny..Pri dlhom vyuzivani kludne vydrzi 1.5 -2 dni,co je vyborne.Dik za tip
EDIT: este sa mi stalo,ze pocasie mi vypadlo,tzn.,ze stale som mal svoju polohu,ked som dal aktualizovat,tak mi napisalo,ze sa neda a uz som svoju polohu nemal,vypol som a zapol a islo a po case to spravilo znova, a teraz to ide.. v com to je? nehovorte pripojenie,mam aj wifi a aj 3G =]
Mobil Beginner
wlkoff
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
htc incredible s
Odesláno:
19. 08. 2011 14:29

Re: HTC Incredible S : bateria otazka + problem s pocasim

Ahoj, to s baterkou je jeji normální vlastnost a kdyz by si patral na xda-developers foru, tak to tam najdes. Nekde jsem to tam cetl a manik to technicky dobre vysvetloval. S tim pocasim je to obcas divne. Me se osvedcilo otevrit mapy a aktualizovat polohu jejich pomoci. Klidne bez GPS. Pak se spravna poloha objevi i v pocasi.
Mobil Čumil Plus
q0s
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy S II
Odesláno:
26. 08. 2011 16:48

A dalsia vec,co ma zarazila je to,ze dnes mi uz asi 2 krat zblblo HTC Sense..Proste,niekto mi volal,chcel som to zdvihnut,ale zrusilo to,akosi mi zrestartovalo cele HTC Sense,a jedine co pomohlo bolo,ked som vypol a zapol fon...toto by som fakt necakal:-// normalne uvazujem o predaji a to ho mam asi 2 tyzdne ...
Mobil Beginner
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
26. 08. 2011 19:01

A co si cakal?? Ked si chcel mobil ktory sem tam nezblbne,tak si si mal kupit nieco bez OS! PC ti sem tam nezamrzne alebo nezblbne?? Je to to iste,niekedy proste nastane chyba a je nutny restart. Pokial je toto pre teba dovod na predaj,tak ho urcite predaj,lebo to urcite neni mobil pre teba. Vsetko co ma OS ma aj svoje muchy!
Moderátor
q0s
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy S II
Odesláno:
26. 08. 2011 22:29

Ramirez,presne si to vystihol..Ano,cakam mobil,ktory mi nezblbne! Predtym som mal Desire a nic podobne sa mi nestalo..ziadne zblbnute pocasie,ziadny restart htc sense atd..veci som mal v nom skoro vsetky tie iste ,co v Incredible a to ma IS vyssiu RAM,takze by to mal zvladat este lepsie! preto ma to stve,kedze si to viem porovnat...to som si vazne asi mal kupit O2X
Mobil Beginner
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
27. 08. 2011 10:34

Tak naco si to svoje Desire menil za iny mobil?? Mal si si ho nechat. A ak si myslis ze s O2X by si by si bol na tom lepsie,tak si na velkom omyle,alebo si ho kup a som zvedavy co sem budes pisat,co ti zase na nom vadi. Dokonaly mobil neexistuje.
Moderátor
q0s
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy S II
Odesláno:
27. 08. 2011 11:30

S Desire som bol spokojny,ale chcel som nieco,co je trochu vykonnejsie..No,da sa to vydrzat,ale nerozumiem,preco to niekedy robi..A GS2 nechcem kvoli wifine,ten dosah he fakt otrasny a Sensation sa bojim,ze bude nieco na tento styl=]
Mobil Beginner
John2y
Mobil Member User
Zařízení:
Samsung Galaxy Note 4
Odesláno:
29. 08. 2011 13:30

Nemuzes porovnavat Incredible a Sensation jsou to telefony na uplne jine urovni, ale pokud te to zajma tak Sensation opravdu vydrzi max den a pul, ale je to takovy problem ho pred spanim zapojit do zasuvky a rano ho vypojit? ja to takhle delam s kazdym mobilem uz nekolik let a nemam problem. Co se tyce znacek LG,Samsung a HTC tak se muzes zeptat kohokoli a kazdej ti rekne ze HTC Sense je nejodladenejsi prostredi a pokud ma sem tam nejake bugy tak se stim musis smirit a doufat ze to pristi update opravi. Ja bych telefon kvuli takove prkotine s pocasim nikdy neprodaval, ale je to jen na tobe.
ObrázekObrázek John2y1...Follow me on Twitter
ObrázekObrázek
Mobil Member User
q0s
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy S II
Odesláno:
29. 08. 2011 15:46

John2y: IS a Sensation nie je "az" taky strasny rozdiel,ale o tom som nehovoril..Nie je to len prkotina s pocasim,ale ako som pisal,cely HTC Sense je zabugovany,proste nieco zvlastne..A ak by som si mal vybrat medzi Sensation a GS2,bral by som urcite GS2=] Po pravde,ked som si pozrel video porovnanie Sensation a GS2 displejov, vitaza hovorit ani nemusim=] Proste GS2 mala neporovnatelne krajsie farby..A mne vydrz nevadi,nie je to vazne take zle,bezne mi vydrzi 1.5-2 dni,co je vyborne
Mobil Beginner
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
29. 08. 2011 15:52

Tak naco si si kupil IS ked tu dnes zase ospevujes GalaxyS2?? Toto vlakno zamykam,neplni ziadny ucel a zakladatel sam nevie co chce ked tu kazde 2 dni ospevuje iny Mobil.
Moderátor
10 příspěvků •Stránka 1 z 1