R.I.P. starých nefunkčních věcí.
17 příspěvků

Samsung Galaxy S (Samsung GT-I9000)

R.I.P. starých nefunkčních věcí.
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
07. 03. 2011 09:00
Re: Samsung Galaxy S (Samsung GT-I9000)
To je sice pekne,ane su ludia ktory bud nevedia alebo nechcu svoj mobil flashovat s neoficialnymi ROMkami. Ja osobne patrym medzi ludi ktory chcu za svoje prachy funkcny mobil,co rozhodne SgS neni. 0 bodova podpora zo strany Samsungu,lacna konstrukcia,osobne som velmi rad ze som sa ho zbavil. Mam teraz Desire HD a som nadmieru spokojny. SGS je sice na papiery akoze vykonnejsi,ale realita je uplne ina. Co ma mi funguje a dokonale. Este aj na benchmarkoch som ziskal ovela lepsie skore ako na SgS. Kazdopadne tento mobil neodporucam,mne ako skusenemu uzivatelovy akurat tak tento mobil zral nervy. Mal som asi kazdy high end mobil s Androidom,ale tu som bol naozaj zufaly.Kazdopadne pokial je s nim niekto spokojny,tak mu to neberiem,ale ja som nebol.
Moderátor
Coolajda
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galaxy S - DocRom v9.6.6
Odesláno:
07. 03. 2011 09:12

Připouštím, že pokud se někdo bojí flashování tak bych SGS nedoporučil, podle ohlasů lagy atd. Ale s custom ROM je úplně skvělej, vše funguje jak má, rychlost parádní, baterka ti v pohodě vydrží 2 dny ..... po přečtení fóra o DHD je baterka asi největší bolest... proto jsem do něj nešel. Jo a taky velikost displaye, 4" je pro mě akorát - do většího bych nešel.
O podporu Samsungu bych se taky nebál... 2.3.2 potvrdili v březnu.
Mobil Čumil Plus
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
07. 03. 2011 09:40

Na DHD mi vydrzi baterka rovnako dlho ako ma SGS,ja osobne nabijam mobil 2x-3x za den,koly neustalemu pripojeniu,volaniu a podobne. U SGS som na tom bol uplne rovnako.Takze spotrebu neriesim,na to sa k mobilom dodavaju nabijacky.Pri plnom vyuzivani mobilu je nerealne aby clovek svoj mobil nenabijal min. 1-2x za den. Mam aj 1600mah bateriu a aj tak ho mam neustale na nabijacke,to neni o tom aku mas ROM ale ako svoj mobil vyuzivas. Pokial ti ide o vydrz baterie,tak si si v ziadnom pripade nemal kupovat Android ale nejaku nokiu.Pri pouzivani tychto mobilov je bateria dan za to co ti ten mobil poskytuje. K tej oficialnej podpore: zamozrejme upgrade slubit mohly,ale aky?? Taky ako upgrade na Froyo? To bola silna katastrofa,ziadny JIT enabled,flash player skor nefungoval ako fungoval a mnoho dalsieho. Po mojich zlych skusenostiach tento mobil nebudem uz odporucat nikomu.
Moderátor
Coolajda
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galaxy S - DocRom v9.6.6
Odesláno:
07. 03. 2011 09:54

Moje rada: kupte si SGS z dovozu za 8.5 K, pročtěte si návody na flash.... nahoďte custom ROM a budete hoooodně spokojený.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Mobil Čumil Plus
highzl
Mobil Guru
Zařízení:
SGS III
Odesláno:
22. 03. 2011 13:56

No když bych měl shrnout svoje zkušenosti tak prvních pár dnů nadšení ale pak to bylo jen nekonečné čekání na update (froyo) který pomohl jen na chvíli. Většinou jsem musel telefon tak minimálně jednou za den restartovat protože se buď zakousnul že vůbec nereagoval, nebo něco přestalo fungovat nebo fungovalo špatně ("zasekávala" se horní lišta). No a když sem někde čet o jejich slavnym update už mi došly nervy a nahodil sem custom ROM od DOCa a konečně! telefon funguje tak jak měl fungovat od začátku. Takže SGS určitě doporučím jelikož je to skvělý výkoný stroj ale jen tomu kdo počítá s tím že si ho přeflashuje protže jinak je to pouze pro hooodně trpělivé lidi.
Holt v Samsungu dělaj výbornej HW ale SW jim asi dělaj brigádníci :)
Ještě že má SGS tak širokou fanouškovskou základnu.
Mobil Guru
Smithak
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Galaxy S, 2.3.7, CM 7
Odesláno:
25. 03. 2011 21:23

Osobně bych Galaxy Sko nevyměnil za nic na světě. Teda kromě zatím ještě nevyšlého Galaxy S2. Nechápu názor Ramireze, který radši koupí jiný telefon než aby investoval 20 minut na flashutí kvalitní ROM :)
Mobil Plus User
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
26. 03. 2011 13:18

Ty ma chapat nemusis a moj nazor preco som tak urobil je jasne vysvetleny v mojich predchadzajucich prispevkoch.Pri prechode zo symbianu sa ti Galaxy S moze zdat ako vynikajuci mobil,ale ked tych mobilov s Androidom vystriedas viac tak budes vediet o com pisem. Mam novy mobil kazde 2-3 mesiace a toto bol absolutny omyl.
Moderátor
17 příspěvků