uz od te doby co jsem chtel abych mohl moderovat jsi mi rikal ze uvazujes o prodeji. jen jsem myslel ze se to nikdy nestane. takze kdyz mi SkopiX napsal ze se mam kouknout na forum tak jsem myslel ze jde zase o nahlasene prispevky a ne ze to bude takhle blba zprava.
No nic pokud se prodej nepovede bude to skoda ale co se da delat. chapu ze toto forum je zrout penez uz jen hosting musi byt pro me nepredstavitelny.
mimochodem muzu se zeptat na tve vysnene auto jestli to neni tajemstvy.
exMód
Zařízení:
HTC Touch PRO 640x480, Nokia N900 800x480 , HTC Shift 1024x640, Nokia n9, Dell Venue Pro
HTC Touch PRO 640x480, Nokia N900 800x480 , HTC Shift 1024x640, Nokia n9, Dell Venue Pro
405
18. 08. 2008 21:19
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
13. 01. 2010 20:45
13. 01. 2010 20:45
Re: Prodej 4ALL Mobile Vs. zrušení !!!
tajemstvi to neni, neni to teda buhvi jakej sen, ale je to MG ZR 1.8 160 CCV v modrý metalíze 3DV a rok 2004+, má to 160 koní + -
Je to můj sen a láska na první pohled...
Je to můj sen a láska na první pohled...
sny jsou od toho, aby se plnily...
mě se jeden takový sen splnil a jsem na něj hrdý, každý den od založení o velkých práznínách v roce 2006, jsem sledoval toplist a přál si být na první stránce toplistu v kategorii warez, vyrovnat se velkým warez foram, vytvořit komunitu, která si bude pomáhat, bude vychovávat nové blázny do mobilů jako jsem my všichni tady a to se mi splnilo, bylo to něco za čím jsem si šel a chtěl dosáhnout, a teď to můžu říst jsem admin největšího warez fora zaměřeného na mobily v CZ & SK, každý kdo se pohybuje na internetu mě zná, každej ví kdo je R4ms3S, většina lidí zná 4ALL Mobile...
A jeden z problémů je v tom, že už není kam forum posunut, vybudovat zde eshop s mobily, začít prodávat kde jaké krámy na mobily... jediný způsob jak forum rozšířit, ale pokud toto udělat nechci, tak bohužel, ale není už co dál budovat, forum dosáhlo svého maxima!
Tak to vidím já R4ms3S
mě se jeden takový sen splnil a jsem na něj hrdý, každý den od založení o velkých práznínách v roce 2006, jsem sledoval toplist a přál si být na první stránce toplistu v kategorii warez, vyrovnat se velkým warez foram, vytvořit komunitu, která si bude pomáhat, bude vychovávat nové blázny do mobilů jako jsem my všichni tady a to se mi splnilo, bylo to něco za čím jsem si šel a chtěl dosáhnout, a teď to můžu říst jsem admin největšího warez fora zaměřeného na mobily v CZ & SK, každý kdo se pohybuje na internetu mě zná, každej ví kdo je R4ms3S, většina lidí zná 4ALL Mobile...
A jeden z problémů je v tom, že už není kam forum posunut, vybudovat zde eshop s mobily, začít prodávat kde jaké krámy na mobily... jediný způsob jak forum rozšířit, ale pokud toto udělat nechci, tak bohužel, ale není už co dál budovat, forum dosáhlo svého maxima!
Tak to vidím já R4ms3S
exMód
Zařízení:
405
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
13. 01. 2010 21:02
13. 01. 2010 21:02
PEKNA MASINA. tak doufam ze se ti ten sen splni. doufam ze forum nekdo koupi. mozna ze by bylo lepsi kdyby ho nekdo koupil a nestaral by se o nej - jako ve smyslu ze by nas nechal dal delat to co jsme nauceny. SkopiX by jsi jeste o jeden stupinek polepsil a bylo by to fajn sice bez tebe to asi nebude ono. ty jsi poslouchal nas uzivatele atd. doufam ze by jsi se prisel obcas alespon kouknou.
// jsem rad ze jsem se na tomhle mohl tu chvilku podilet. byla to super zkusenost prakticky vsechno jsem se tu naucil.
za to děkuji Tobě R4ms3si
// jsem rad ze jsem se na tomhle mohl tu chvilku podilet. byla to super zkusenost prakticky vsechno jsem se tu naucil.
za to děkuji Tobě R4ms3si
Veterán
Zařízení:
iPhone 4 32GB
iPhone 4 32GB
3029
23. 12. 2006 12:37
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
13. 01. 2010 21:09
13. 01. 2010 21:09
Nemám na to co říct, úplně mi to vyrazilo dech a to doslova.
Beru to na vědomí, plně to respektuji a do jisté míry tomu rozumím. Sám jsem před časem cítil, že potřebuji nějakou změnu v životě a na čas jsem se odmlčel. Po určité době jsem se vrátil, protože jsem bez tohoto světa a lidí v něm zkrátka obejít nemohl a chyběl mi.
Pokud ale podobné pocity dostane tvůrce, vlastník a finanční zajišťovatel webu v jedné osobě, tak to je bohužel v podstatě nevratný proces..Kdokoli ze současných 24806 členů může z fóra odejít, aniž by to zanechalo větší následky (a po čase se třeba vrátit).. až na Tebe, R4ms3Si.
Otevřeně tady říkám, že pokud 4allmobile jako takové skončí, tak já končím s ním a už nikdy (a nikde) nechci dělat to, co jsem dělal na tomto fóru.
Beru to na vědomí, plně to respektuji a do jisté míry tomu rozumím. Sám jsem před časem cítil, že potřebuji nějakou změnu v životě a na čas jsem se odmlčel. Po určité době jsem se vrátil, protože jsem bez tohoto světa a lidí v něm zkrátka obejít nemohl a chyběl mi.
Pokud ale podobné pocity dostane tvůrce, vlastník a finanční zajišťovatel webu v jedné osobě, tak to je bohužel v podstatě nevratný proces..Kdokoli ze současných 24806 členů může z fóra odejít, aniž by to zanechalo větší následky (a po čase se třeba vrátit).. až na Tebe, R4ms3Si.
Otevřeně tady říkám, že pokud 4allmobile jako takové skončí, tak já končím s ním a už nikdy (a nikde) nechci dělat to, co jsem dělal na tomto fóru.
◙ HTC Shift
◙ Nokia N900
◙ HTC Rhodium
◙ Apple iPhone 4
◙ Nokia N900
◙ HTC Rhodium
◙ Apple iPhone 4
Mě není za co děkovat, forum budují uživatelé jako jsi ty, ja nic nedokazál to každý jednotlivý uživatel...
exMód
Zařízení:
405
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
13. 01. 2010 21:14
13. 01. 2010 21:14
to neni pracda ty jsi toho dokazal hodne dokazal jsi taky udelat takovo atmosferu jaka tu je. dokazal jsi spojit tyto uzivatele co tu jsou. dokazal jsi prejit problemy okolo Fullsofta. dokazal jsi vybudovat jedno z nejvetsich for v CR vubec. k tomu mas jeste praci. ty jsi dokazal uzasne veci a kazdy clen 4allmobile teamu by ti mel dekovat co jsi pro nas udelal.
Chrono to přece nemůžeš myslet vážně! a přesně z tohohle důvodu jsem to dal prvně sem, mezi můj team!Chrono Leggionaire píše:Nemám na to co říct, úplně mi to vyrazilo dech a to doslova.
Chci změnit svůj život, jenže nechci forum zároveň zrušit, každého si tady vážím, a bejt na vašem místě tak admina pošlu doprdele a dopiče a kdo ví kam jinam, jenže já jsem na té špatné straně...
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
1810
18. 05. 2009 22:29
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
13. 01. 2010 21:20
13. 01. 2010 21:20
touto OT poznamkou to len odlahcim, ale:
poskladajme sa Ramsesovi na auto a on tu ostane
(to bolo fakt nel na zasmiatie, nemyslim to vazne)
ked sa uz bavime predaj vs. zanik, tak si myslim ze by sme mohli vediet aj o ake sumy za hosting sa jedna ked je to tak vazne...
a niesi na zlej strane, netrep. dokazeme to pochopit, a iste ak forum ostane pofungujeme aj bez Teba ak sa na nas prides pozriet
len sa kazdy boji ze to tu cele padne a ta ista komunita ludi sa uz nikde nenazbiera s rovnakym obsahom
poskladajme sa Ramsesovi na auto a on tu ostane
(to bolo fakt nel na zasmiatie, nemyslim to vazne)
ked sa uz bavime predaj vs. zanik, tak si myslim ze by sme mohli vediet aj o ake sumy za hosting sa jedna ked je to tak vazne...
a niesi na zlej strane, netrep. dokazeme to pochopit, a iste ak forum ostane pofungujeme aj bez Teba ak sa na nas prides pozriet
len sa kazdy boji ze to tu cele padne a ta ista komunita ludi sa uz nikde nenazbiera s rovnakym obsahom
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete
4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack
.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Dobře se to poslouchá, jenže už nedokážu kloubit tolik věcí dohromady, prace, praáce pro kamarády, své volno, forum, sport a koníčky...P4d0uch píše:to neni pracda ty jsi toho dokazal hodne dokazal jsi taky udelat takovo atmosferu jaka tu je. dokazal jsi spojit tyto uzivatele co tu jsou. dokazal jsi prejit problemy okolo Fullsofta. dokazal jsi vybudovat jedno z nejvetsich for v CR vubec. k tomu mas jeste praci. ty jsi dokazal uzasne veci a kazdy clen 4allmobile teamu by ti mel dekovat co jsi pro nas udelal.