R.I.P. starých nefunkčních věcí.
13 příspěvků
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
12. 04. 2011 18:39
"podekovani za degradaci (Kdo tu upadl na hlavu? )
To je bezna praxe ,ze nekoho jen tak degradujete z postu moderatora a dotycnemu neposlete ani blbou informacni SZ?

nebudu tu resit hovadiny stylu jsem tu x let mam x prispecku s x aktivitou...

Jen to nyni působí tak ,ze ti dik za boj o rozjeti sekce Android a jejiho nasledneho naplneni vsim moznym.Nehlede na "nalakani" spousty android uzivatelu na toto (tehdy) skvele forum , ale nyni uz te nepotrebujeme.

Takze verze jsou dve (resp 3)
1.Bud prosim o navrat funkce ktere jsem si vazil.kdyz ne bude tedy nutny bod
2.smazani neho uctu a vseho co tu po me je.
3.BAN

*je to super kdyz vam nekdo v chatu napise ze vas degradovali....

hoj.dik.
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
12. 04. 2011 19:03

Re: "podekovani za degradaci (Kdo tu upadl na hlavu? )

Skooopa ty dobre vies ze si ta tu vsetci vazime a ja ani nehovorim,xx krat si mi pomohol dobre vieme ze sekcia Android je tu vdaka tebe v tej podobe akej je,pre forum si proste obrovsky prinos,ale bohuzial tu sa riesila Aktivita Modov. Keby si nebol vazena osobnost tak si neni medzi Veteranmi. Kazdopadne pokial chces dalej aktivne moderovat tak ja osobne budem iba rad.
Moderátor
skooopa
exMód
Zařízení:
Odesláno:
12. 04. 2011 19:16

me netrapi tak veteran jako ta pjbna nokia 3310.
Obrázek

exMód
KowboyBebop
Mobil Member User
Zařízení:
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
Odesláno:
12. 04. 2011 19:18

Skopi ma problem. A ja budu mit asi praci. Ale thraed pobavil.
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek
Mobil Member User
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Odesláno:
12. 04. 2011 19:32

2 skooopa: Taky si vazim toho, cos pro forum udelal a mozna jeste i udelas, protoze neni prece nic jednodussiho se domluvit se Skopikem, projevit aktivitu a byt zase moderatorem.

Na obranu Skopika: upozornoval dopredu, ze neaktivni cleny teamu bude degradovat a vyznamne ale neaktivni cleny "pasovat" na veterany.

Budiz ti mozna slabou utechou tato informace, ze napr. mne dneska nejaka "dobra duse s admin. pravy" (no myslim si o tom vse) vubec nedegradovala, ale za mou aktivitu na foru mi proste rovnou smazala muj ucet, takze jsem na cca 2 hod. pro toto forum prestal existovat.
Takze nebyt obetaveho zakroku gawsona, uz bych byl tady definitivne "pohrben" a nestekl by po me ani pes, o hodnosti veterana ani nemluve.
Moderátor
Škopi
Administrátor
Zařízení:
Galaxy S20+
Odesláno:
12. 04. 2011 20:38

skooopa píše:To je bezna praxe ,ze nekoho jen tak degradujete z postu moderatora a dotycnemu neposlete ani blbou informacni SZ?

nebudu tu resit hovadiny stylu jsem tu x let mam x prispecku s x aktivitou...

Jen to nyni působí tak ,ze ti dik za boj o rozjeti sekce Android a jejiho nasledneho naplneni vsim moznym.Nehlede na "nalakani" spousty android uzivatelu na toto (tehdy) skvele forum , ale nyni uz te nepotrebujeme.

Takze verze jsou dve (resp 3)
1.Bud prosim o navrat funkce ktere jsem si vazil.kdyz ne bude tedy nutny bod
2.smazani neho uctu a vseho co tu po me je.
3.BAN

*je to super kdyz vam nekdo v chatu napise ze vas degradovali....

hoj.dik.

jak pisou ostatni, vsichni vime cos pro forum udelal a vazime si toho, ale jak sem psal zde viewtopic.php?f=1&t=36385 jiz pred tydnem: neaktivni lidi bud degraduju nebo zacnou neco delat, pokud se ti veterán nelíbí, neni nic jednodusiho zacit neco delat a muzs mit moda zpatky kdykoliv... klidne ti dam na veterana i MOD práva... ;-)
Alcatel OT Easy -» Philips Savvy -» Siemens C35 -» nokia 5110 -» Motorola MPx220 +Nokia 2600 -» HTC TyTN -» N6120c -» Motorola Milestone -» LG optimus 2x -» LG optimus 7 -» Huawei Ideos X5 -» sony ericsson xperia play -» HTC HD2 -» iPhone 4s -» Lumia 620 -» Motorola Razr xt910 -» Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4 -» Huawei P8 Lite -» G S7
Administrátor
KowboyBebop
Mobil Member User
Zařízení:
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
Odesláno:
12. 04. 2011 22:25

Ted vazne, myslim ze si skopi seknul vedle. Vrat skooopovi zpatky moda. Tady vazne nevidim duvod setrit s hodnostmi. Cisti funkce nekde jinde.

btw: Ta nokie je klasika. Ale asi bych ji taky nechtel mit xD
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek
Mobil Member User
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
12. 04. 2011 23:52

Preco sa snazis rozhodovat za Admina? Niekedy si tak myslim ze co by sme tu my bez teba len robily :rofl: Sekcia pre Veteranov neni predsa ziadny odpad,patria tam ty Najlepsi. Pokial uz niekto Aktivne nemoderuje,tak myslim ze najlepsie pre neho je prave tam. Tiez uz pomyslam na odchod a bol by som rad keby som bol medzi Veteranmi,pokial nemoderujem,tak nevydim dovod preco by som mal byt Mod.
Moderátor
Škopi
Administrátor
Zařízení:
Galaxy S20+
Odesláno:
13. 04. 2011 06:26

ok, vratim ti to, ale chci videt aktivitu!
Alcatel OT Easy -» Philips Savvy -» Siemens C35 -» nokia 5110 -» Motorola MPx220 +Nokia 2600 -» HTC TyTN -» N6120c -» Motorola Milestone -» LG optimus 2x -» LG optimus 7 -» Huawei Ideos X5 -» sony ericsson xperia play -» HTC HD2 -» iPhone 4s -» Lumia 620 -» Motorola Razr xt910 -» Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4 -» Huawei P8 Lite -» G S7
Administrátor
skooopa
exMód
Zařízení:
Odesláno:
13. 04. 2011 15:29

Jak jsem uz naznacil to ze mi byl kvuli docasne male aktivite odebran post moderatora bych i chapal ale uz mene to ze se nikdo neobtezuje to dane osobe dat vedet. Kdyz jde o schvaleni moderatora nebo jedne nove sekce je to debatovani na nekolik mesicu a SZ ale kdyz vas pote degraduji nepadne o tom ani slovo...

Jinak jak jsem si zatim stihl povsimnout nekdo mi ten post moderatora vratil za coz DEKUJI!!! A budu se snazit opet aktivytu vyvinout :D

*Ono je to take dano tim,ze z pocatku bylo treba sem dat vse jelikoz tu nic nebylo.Nyni uz nevychazi tolik aplikaci / her takze neni co sem tak "casto " davat aa kdyz jo da to sem Ramirez drive.Tim nerikam ze by mi to nejak vadilo ba NAOPAK ,ale nebudu svoji aktivitu umele vytvaret jak bylo naznaceno...
Obrázek

exMód
13 příspěvků