Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Nokia 5800 XM vs SE w995

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
RiZz0
Mobil Beginner
Zařízení:
SE X8
Odesláno:
28. 09. 2009 17:37
Nokia 5800 XM vs SE w995
Hoj hosi, snad som v spravnej teme. Kupujem novy telefon od orangeu (SK) a rozmyslam medzi tymito dvoma.

Nejde mi o meno ale o funkcnost, sikovnost a doplnovanie software. Niejake skusenosti so symbianom mam ale SE som nikdy nemal.

Na nokii sa mi lubi velky a zivy display, SE ma zase prehovara kvalitou fotiek a videa.

Oba maju GPS. V oblasti mobilneho GPS som totalna lama, ide mi hlavne oto ktory tel ma lepsiu GPS navigaciu a hlavne ci sa navigacia da obist aj bez poplatkov.A ci je vlastne mobilna navigacia spolahliva.

Diky moc vsetkym...
"Nevadí že to robím pomaly, lebo to možno robím zle"
Mobil Beginner
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
28. 09. 2009 18:44

Re: Nokia 5800 XM vs SE w995

Ťěžká volba ! Nokia 5800 má Symbian takže ta zmíněná instalace navigece nebude problém, ale zpracování a rychlost telefonu katastrofa, zrovna tak jako kvalita fotek a videa - to si budeš muset zvyknout že ti bude občas ZLE!!

No a SE W995 pokud se nepletu nemá Symbian a tudíž navigace bude asi problém. Co se týče fotek a videa tak to je určitě číslo 1.

Ale určitě by šlo vybrat si nějaký jiný kompromis ...

A teď jsem si ještě všiml že se ptáš na spolehlivost navigace. Věz tedy že spolehlivost je oproti minulým velice dobrá, ale minimum mozku se musí zapojit vždycky !!:) Protože ve velkých městech kde máš více cest vedle sebe ti ta navigace dovede zatopit ;)
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
RiZz0
Mobil Beginner
Zařízení:
SE X8
Odesláno:
29. 09. 2009 15:20

Re: Nokia 5800 XM vs SE w995

Aj som si myslel ze to takto niejako bude, pokial ma neoslovi ziadny iny tel. berem tu nokiu. Niejake extra fotky nepotrebujem a ved videa robi celkom slusne. Diky moc, berem tu nokiu ma velky display a nieje ani niejako extra predisigneovana.Aj ked je pomalsia... symbian je uz symbian :D urcite bude rychlejsia jako n70 a e51 jake som mal doteraz. Este raz zdravim a dik.
"Nevadí že to robím pomaly, lebo to možno robím zle"
Mobil Beginner
3 příspěvky •Stránka 1 z 1