Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

TV-n99i games & codes

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Wesly
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Tintele TV-N99i
Odesláno:
01. 12. 2009 14:56
TV-n99i games & codes
Poradi mi nekdo jak na telefonu n99i neboli take evolve gx650 zprovoznit hry? Prosel uz jsem vse, kde jsem mel vytvorit slozku GAME a nahrat do ni podporovane *.nes hry. To jsem udelal ale samozrejme nic nefunguje jak bylo popisovano.
Dale bych chtel zjistit servisni kody na tento typ telefonu, vsude pisi hrozne kodu ale zadny mi nejde. Ani enginner mod *#110*01#. Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Mobil Čumil Plus
LolitkaZuzka
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
07. 02. 2010 22:24

Re: TV-n99i games & codes

Mam stejný mobil a taky mi tam nejdou ty hry spouštět.Nepřišel jsi už na něco?Že by si se se mnou podělil o radu.Dík thx
Mobil Čumil Plus
Wesly
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Tintele TV-N99i
Odesláno:
12. 02. 2010 09:32

Neprisel na nic a uz jsem i prestal hledat jak zprovoznit hry a aplikace, je to beznadejny. Na forech radi ale nic nefunguje. Hold spatna koupe cinskeho mobilu :(
Mobil Čumil Plus
Hřibojed
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Evolve multitraxx win CE 5 QVGA 480 272
Odesláno:
28. 02. 2010 16:19

mám evolve gx660, měl jsem stejný problém...........
Už jsem vyřešil :D

Jako všechny (téměř) ostatní značky telefonů se vyrábějí v číně. Pak si je daná značka přivlastní :D .

Pokud máš n99i tak tam ti hry opravdu nepudou :D :D- nemá to značku.

Java hry jdou jen u telefonů které mají java licenci a tu si daná značka telefonů musí koupit!!!!!! n99i nemá značku!!!!!!

Ted k evolve zde ta možnost je!!!! :D :D Mám evolve gx660 jeden z prvních na trhu. Dost mě zaskočilo že mi tam nejdou hry, tak jsem napsal do evolve a odpověděli mi že mi java licenci nahrajou do mobilu za 250kč. Tak jsem do poslal do firmy sectron (servis evolve- to dejte do seznamu). MObil mi poslali s javou zdarma!!!!!!). Nyní se již evolve eclipse prodává na alza.cz s javou!
Pokud se týče jiných telefonů evolve tak tam by to mělo jít nahrát taky (má to stejný finware). Napište jim do sectronu ,nebo na evolve!

Evolve není vůbec špatná značka (prodává jednu z nejkvalitnějších navigacích na trhu- multitraxx)!

Jakékoliv otázky ohledně evolve napište ja odpovím :D
Mobil Čumil Plus
4 příspěvky •Stránka 1 z 1