Potřebujete pomoc s výběrem nového mobilu? Nebo se rozhodujete který je lepší? Poradíme Vám.
11 příspěvků

poradte mobil dle pozadavku

Potřebujete pomoc s výběrem nového mobilu? Nebo se rozhodujete který je lepší? Poradíme Vám.
Alias75
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire Z ; HTC Wildfire ; Lenovo K1
Odesláno:
30. 09. 2010 15:19
Re: poradte mobil dle pozadavku
skooopa píše:Pokud ne muzem nekdy zajit na jedno2345 a muzes si moji lasku osahat (mluvim stale o telefonu xD)
Jak jsem psal nejsem proti. Dnes jdu od šesti k Pirátoj tak vem koloběh a doraž.
Jinak Pirát je tady 50.7913,15.06902
Jinak je to ulice Staškova v Ruprechticích.

Ramirez píše:Nokie uzasne? Nie,fon ktory nic nevie nemoze mat ani ziadny odber. Mne osobne vydrzi baterka niekedy pol dna.
Noooo neřeším momentálně OS vůbec. Jen body které jsem popsal. Jak jsem psal výše tak se nechám zviklat.
skooopa píše:Zaverem bych chtel rict ,ze vydrz vsech novejch telefonu je tak jako tak pri techto vyuzitich "tragicka" jelikoz napajeni je silne nedoresene :-)
Ale v dobe kde je vsude zasuvka USB ci 12V zasuvka neni co resit pokud vydrzi 8-12 hodin plneho provozu.
Nooo právě že jedu na montáž a jsem celý den uprostřed lesů a mám jeden hovor za druhým. Navíc se neustále mění služební auto a tak sem tam zapomenu redukci do zapalovače v jiném autě a podobně.
skooopa píše:Ja vydrz neresim naprosto vubec jelikos v batohu nosim stale kouzelnou 4000mAh krabicku
To by mohlo být řešení. Jen si vzpomenout a nabít ji.
Majky píše:Jako moderátor iPhone sekce Ti naprosto nezaujatě doporučuji iPhone
Nech na hlavě, nebráním se zcela ničemu.
Mobil Čumil Plus
11 příspěvků