Potřebujete pomoc s výběrem nového mobilu? Nebo se rozhodujete který je lepší? Poradíme Vám.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

NOKIA N95 8GB X NOKIA N95 8GB

Potřebujete pomoc s výběrem nového mobilu? Nebo se rozhodujete který je lepší? Poradíme Vám.
MAXTunerr
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung note
Odesláno:
13. 06. 2008 07:32
NOKIA N95 8GB X NOKIA N95 8GB
Čau, chtěl bych se zeptat, zda jde rozpoznat nokii n95 8gb určenou pro šedý trh a nokii určenou normál pro ČR. Chtěl bych si ji koupitv obchode 1-2Umobile.cz maji aji webovky. Psal jsem tomu chlapovi, jestli to jsou přímo z finska nebo aji německo. Odepsal mi, že jsou to i finsko, ale i EU - Německo, mám obavy, protože bych si ji objednával poštou, aby mi nepřišel nějaký krám, který bude fungovat na " heslo ". Díky za radu. MAXTunerr :)
Samsung Galaxy Note powered by stunner 2.2.17, Acer A700 CM 10.1
Mobil Plus User
moneytoo
Mobil Member User
Odesláno:
28. 06. 2008 19:19

Re: NOKIA N95 8GB X NOKIA N95 8GB

Normální uživatel to zjistí až tehdy, když bude po internetu updatovat firmware a telefon se mu přepne z češtiny do angličtiny (popřípadě jiného jazyka a čeština bude chybět). Přesně tohle se totiž stalo mému známému. Podle toho se to také dá zjistit, product code přešteš programem po připojení k počítači (není problém ho sice změnit). Taková šedárna ale má za následek to, že ti ho ofiko servis zdarma neopraví a musíš vše řešit s prodejcem.
Mobil Member User
2 příspěvky •Stránka 1 z 1