Potřebujete pomoc s výběrem nového mobilu? Nebo se rozhodujete který je lepší? Poradíme Vám.
6 příspěvků •Stránka 1 z 1

Nástupce Kaisera

Potřebujete pomoc s výběrem nového mobilu? Nebo se rozhodujete který je lepší? Poradíme Vám.
jedy
Mobil Plus User
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
04. 06. 2009 20:28
Nástupce Kaisera
Zdravim,

mám už nějakej ten pátek HTC TyTN II aka Kaiser. Celkem se poohlížím po novém telefonu, nejlépe opět MDAčku, ale nevím jaký vybrat.

Chtěl bych nejpíše už jen MDA s velkým dotykáčem bez QWERTY klávesnice (jde mi o to, aby byl úzký, ten Kaiser mi přece jenom přijde jako tlusťoch), tudíž se mi z rodiny nabízí HTC Touch HD nebo jsem také koukal například po iPhonu. Ovšem u iPhonu jsem se dozvěděl, že je to celkem krám a naopak u Touche jsem se dozvěděl, že není tak líný jako ostatní HTC produkty.

Nebo mi poradíte uplně jiný produkt? Děkuji za odpovědi!
HTC P4550 (Kaiser, TyTN II) + MicroSD 2Gb
Obrázek
Obrázek
Mobil Plus User
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
04. 06. 2009 20:43

Re: Nástupce Kaisera

Mno iPhone neni az taky kram ako si pocul.Niekedy som si to myslel ja.Ale opak je pravdou.Co sa tyka z fonou bez klavesnice tak je neporazitelny,podporuje mulitouch co zatial ziadny iny fon nepodporuje.Dalsia vec je internetova podpora,na iPhone vyde denne 10 aplikacii a hier zatial co na PPC je to mozno nejaka ta aplikacia a jedna onicom freeware hra.Som majitelom HTC ale ked sa ho zbavym tak uz nikdy si od nich nic nekupim,lebo vzdy ma len sklamu. Ale ked ten iPhone tak odsudzujes,skus este rozmyslat na Omniou,tiez slusny fon.Je to na tebe :)
Moderátor
jedy
Mobil Plus User
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
04. 06. 2009 20:45

Neodsuzuju iPhone (jen mě při nástupu do prodejen naštval reklamou s podtextem, že je to nejlepší mobil na světě), ale dost lidí řikalo, že s ním má problémy, tak nevím.

Děkuji za názor :wink:
Obrázek
Obrázek
Mobil Plus User
zavorka
Mobil Beginner
Zařízení:
HTC Kaiser (240x320)
Odesláno:
04. 06. 2009 21:10

iphone je prostě hračka ... v základním FW je dost omezený po JB něco málo se přidá

jinak bych doporučil třeba SE x1 celkem tenký na to že má i HW klávesnici ... 480x800 display což je luxus...

jinak asi HTC touch HD nebo diamond 2
Console-Forum Moderator

Obrázek
Mobil Beginner
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
04. 06. 2009 21:49

No povedal by som ze iPhon je fon s ktorym som mal najmenej problemov.Chybaju mu sice niektore zakladne funkcie ale da sa na to zvyknut.Proste je super,a hlavne internetovy prehliadac safari musim pochvalit.No ale ako som povedal,sam sa musis rozhodnut :)
Moderátor
jedy
Mobil Plus User
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
12. 06. 2009 14:30

Tak jsem to ještě prodiskutoval s kamarádem, který do mobilů a telekomunikačních přístrojů dělá a ten mi iPhone taky poradil, takže půjdu do něj. A nejspíš rovnou do 3GS.

Díky za názory :wink:

Admini mohou LOCK
Obrázek
Obrázek
Mobil Plus User
6 příspěvků •Stránka 1 z 1