Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
21 příspěvků

Jbak Taskman v1.08 Signed_CZ

Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
raskencz
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
24. 02. 2010 18:52
Re: Jbak Taskman v1.08 Signed_CZ
jo plz mam ten foun par dnu a tez me to pise chyba certifikatu.(((
Mobil Čumil Plus
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
24. 02. 2010 19:56

To proto že je to unsigned (nepodepsaná) aplikace a je třeba ji podepsat svým vlastním certifikátem viz viewtopic.php?p=92386#p92386 či viewtopic.php?f=26&t=18713
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
24. 02. 2010 20:02

Anebo použít mnou uploadovanou verzi (Signed) i když už není nejnovější. Za mě můžu říct že žádný velký rozdíly mezi verzema nevidím :dirol:

Je to ta na začátku :)
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
vorech97
Mobil Guru
Zařízení:
Nokia E51, E66
Odesláno:
25. 02. 2010 09:58

Mám problém s autostartem, jenom fakt maličkej. Zaškrtnul jsem ho podle instrukcí, ještě těsně předtim, než mi to okno zmizelo, jsem viděl jak se to políčko zaškrtává, ale Jbak se nespustí sám. Projel jsem tedy všechna nastavení a nikde jsem autostart nenašel. Nevloudila se chybička někde jinde než v mojí hlavě? Teď totiž nemám možnost to přeinstalovat, no...
Líbilo? Poděkuj! thx

Ať žijí! lucifer7595 za nejlepší programy v mém mobilu, Rusnak-COBRA, bez kterého bych asi v symbianu pořád plaval, BM.the.Guru za to, že je s datalinem prostě nejlepší javák, dataline za super javové uploady, stejně jako BlackMail... Kdybych mohl mí víc URL, pokračoval bych. Určitě musim poděkovat šuldovi (URL už se mi sem nevejde) za věc, kterou vám nesmím říct, páč byste ji chtěli taky... :wink:
Mobil Guru
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
25. 02. 2010 10:18

Myslím IRONIE zase co? S autostartem byly problémy u starších verzí a právě proto vyšlo několik nových v krátké době.

A pročpak ti to nejde odinstalovati?

A moje uploadody je třeba už ted brát trochu s rezervou protože jak vidno už neuploaduji a tudíž aktuálních verzí tu moc nemám :)

A neuploaduji přibližně od té doby co jsem zde založil topic "SYMBIAN STRÁNKY PRO KAŽDÉHO" kde si průměrně inteligentní člověk dokáže najít absolutně všechno pro mobil a nejen to :) Dokonce všechno v českém jazyce a i s popiskama o co jde 8-)
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
vorech97
Mobil Guru
Zařízení:
Nokia E51, E66
Odesláno:
26. 02. 2010 22:44

Ne, lucifere, k tobe bych si za prve nedovolil byt ironicky a za druhe, kdyz mam problem, reknu, ze mam problem a nemyslim to ironicky. ZASE? Kdy predtim jsem byl ironicky? A myslim ze ma inteligence je alespon prumerna, rad se na ty stranky kouknu :). No, a odinstalovat to jde, akorat jsem nemohl najit kabel k mobilu (ano, opet) a tudiz jsem to nemohl znova nainstalovat, pac instalacku v mobilu nemam
Líbilo? Poděkuj! thx

Ať žijí! lucifer7595 za nejlepší programy v mém mobilu, Rusnak-COBRA, bez kterého bych asi v symbianu pořád plaval, BM.the.Guru za to, že je s datalinem prostě nejlepší javák, dataline za super javové uploady, stejně jako BlackMail... Kdybych mohl mí víc URL, pokračoval bych. Určitě musim poděkovat šuldovi (URL už se mi sem nevejde) za věc, kterou vám nesmím říct, páč byste ji chtěli taky... :wink:
Mobil Guru
tma24
Mobil Beginner
Odesláno:
15. 03. 2010 23:23

to je tazke stiahnut z mobilu a ocertifikovat taktiez priamo v mobile? druhy krat ked nieco instalujes neodklikavaj vsetko bez precitania
Samsung Galaxy Spica GT-I5700 2.1 update 1, FW I750EXXJD1/Vlastný SamdroidMod LK2.05.1 + Root, Apps2sd, WiFi tether
Mobil Beginner
vorech97
Mobil Guru
Zařízení:
Nokia E51, E66
Odesláno:
17. 03. 2010 18:47

heh, nakej chytrej xD. Ja umim cist, chytraku. Ja nebyl na mobilu, kdyz jsem to psal, ja se nemel jak pripojit k pc, pres mobil na net uz vubec ne, chytraku. Ja mam hack, chytraku :)
Líbilo? Poděkuj! thx

Mobil Guru
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
17. 03. 2010 20:06

vsetci ste tu chytraci... ved Ta nicim neurazil, BTW, on sa do toho vyzna, je moderator na Symbianmanii (teda tam mi je nadriadeny ;) )
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
4bluedragon
Mobil Plus User
Zařízení:
SE W810i / Nokia N82 / Nokia N8 Belle
Odesláno:
16. 05. 2011 12:45

nema niekto verziu 1.37 ale v SK ci CZ?
zivot je kratky. tak si ho uzivaj kym mozes, aby si to potom nelutoval!!! ked xces nieco najlepsie sam to spravis najlepsie!!! nikdy never uplne kazdemu a budes menej sklamany(a)!!! :-P
Mobil Plus User
21 příspěvků