lepermessiah píše:leniva svina

ked nevies co je najnovsie, tak co tak ist na poslednu stranu a listovat smerom dopredu? velka sanca ze najdes najnovsiu verziu a zivy link

je to len tvoja lenivost a vyhovorky, aby to niekto urobil za teba!
leniva svina - vdaka, toto ma vobec nenapadlo. Vies ked som si totiz precital asi polovicu z tych 24 stranok smerom dozadu a nasiel som tam len rozporuplne informacie o tom, ze niekto tvrdi ze vraj stara 8.06 lepsia ako nove verzie. Ale dalsich kopec ludi ma tie novsie z toho 2/3 prispevkov su o tom, ze niekto nevie nainstalovat mapy. Ale nikde nie je napisane v com su tie novsie lepsie, alebo naco vlastne su. Jeden konkretny dotaz na to co nove ma nova verzia sygicu tam zostal nezodpovedany, ale je tam kopec sraciek kde sa ludia urazaju.
Tak ma napadlo, ze napisem otazku ako to vlastne je pretoze je v tom viacej ako slusny bordel a ako som si vsimol ludia to instaluju hlava nehlava a potom s tym maju problem.
Tak isto mapy - ktore su ake, presnost a pod.
Toto nie je prve forum, ktore vidim o nejakom softe a nezda sa mi vobec stastne, ze tu neviem najst zakladne informacie ako
1. najnovsia verzia a co ma nove. / Je treba ju instalovat ? ak sa oplati tak preco /
2. najstabilnejsia verzia a nevyhody oproti najnovsej. / myslim ze by to mohla byt ta na prvej strane 8.06 - podla toho co som vyextrahoval z tych cca 200 prispevkov/
3. mapy - ktore aku maju realnu presnost a aktualnost. /tusim, ze nav su presnejsie ? /
Jasne som lenive prasa, ktore precitalo viacej ako 200 prispevkov a nic podstatne okrem toho ze vacsina ludi ma problem s aktivaciou map a pletie si NULU a O som sa nedozvedel tak sa omluvam asi budem sprosty.
Pred cca dvoma rokmi som si stiahol od rusnak-cobra nejaky balik kde bolo vsetko pekne po kope a za 10minut to frcalo.
Ked na tej linke co je tu, hladam program sygic - je v adresary doplnky ? Ak ano ktory to tak asi je ?
SGPSN_A_Sym_all.zip alebo SGPSN_A_Symb.zip
Syg_Aur_myNokia.zip je predpokladam aura ktora je 3d ... / inak napisat miesto "leniva svina" dve pismena "3d" je o dost jednoduchsie + ma to bonus, ze by som si o tebe pomyslel ze si fajn clovek. /
Samozrejme, ze si vazim, ze niekto si dal tu pracu a upravil to a dal to niekam na jednu kopu. A dakujem za to.
Len niekedy mam pocit ako keby to bola sutaz o to spravit to co najviacej neprehladne.