Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
jirkausti
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
25. 08. 2009 09:13
Re: GARMIN MobileXT 5000 v40 - nejnovější - komplet + mapy
dobrý den,
prosím o radu. Jakou turistickou navigaci byste doporučili pro telefon Nokia 6720 Classic? Bude fungovat Topo Czech 3, nebo nějaká jiná? A kde ji stáhnout?
Chtěl bych, aby to umělo logovat trasu např. do souboru *.gpx, a naopak, aby umožňovala import připravené gpx trasy a navigovat podle ní. Nic víc asi po navigaci nepožaduji.

Snad jen podrobné mapy. (cca 1:10000 až 1:20000)
Díky za radu, Jirka
latal.tomas
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
26. 08. 2009 18:03
koupil jsem si nokii 5800.super telefonek akorát jsem zkoušel nahrát navigaci od garmin v phodě se to nainstalovalo ale nechce s e vůbec zpustit.nevíte v čem mám chybu????,díky
thor-!
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
31. 08. 2009 15:18
Muzete mi nekdo poradit??Vse jsem udelal podle navodu a mam par dotazu,tel. nokia N95(ale ta starsi,mam v ni 8 GB kartu):
1.otevru Garmina v telefonu a hned uvodni obrazovka je:Kupte a bezte,zah.bezpl zk.produktu,zadat klic produktu nebo se pripojit k zarizeni GPS Garmin(zadavam toto).Pote zacne program hledat zarizeni GPS-zadne nenajde a to mam zapnute bluetooth(byl jsem i venku).Sel jsem tedy do nastaveni a snazil jsem se GBS zarizeni vyhledat ale zadne program nenasel.Muzete mi poradit co se s tim da delat??Neudelal jsem pri instalaci nejakou chybu??
2.Stahl jsem si tyto mapy City Navigator Europe NT 2010.gmap,po nainstalovani do pc chteji mapy odemknout,Map Unlocker je neodemkne poradite mi jak je odemknout??Diky za pomoc
mirec-ke
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
01. 09. 2009 16:55
Dakujem autorovi za podrobny navod.
Vsetko funguje ako ma
fformis
Mobil Plus User
Zařízení:
SONY Xperia z1 Compact Lime
Odesláno:
02. 09. 2009 22:06
thor-! píše:Muzete mi nekdo poradit??Vse jsem udelal podle navodu a mam par dotazu,tel. nokia N95(ale ta starsi,mam v ni 8 GB kartu):
1.otevru Garmina v telefonu a hned uvodni obrazovka je:Kupte a bezte,zah.bezpl zk.produktu,zadat klic produktu nebo se pripojit k zarizeni GPS Garmin(zadavam toto).Pote zacne program hledat zarizeni GPS-zadne nenajde a to mam zapnute bluetooth(byl jsem i venku).Sel jsem tedy do nastaveni a snazil jsem se GBS zarizeni vyhledat ale zadne program nenasel.Muzete mi poradit co se s tim da delat??Neudelal jsem pri instalaci nejakou chybu??
2.Stahl jsem si tyto mapy City Navigator Europe NT 2010.gmap,po nainstalovani do pc chteji mapy odemknout,Map Unlocker je neodemkne poradite mi jak je odemknout??Diky za pomoc
Vše jsem dělal podle návodu na 3.stránce tohoto fóra a vše se mi podařilo bez problémů, vč.té vestavěné GPS a vše funguje. Přečti si i nánod na první straně a musí se to podařit.
Cleric88
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
11. 09. 2009 15:41
Prosim vas ludia snazim sa nainstalovat mapsource do PC a vytvoril som zlozku v PC na disku C s nazvom GARMIN a v nom subor MAPSOURCE.EXE mozno je chyba v otm ze neviem aky subor tam mam vytvorit tak som tma dal obycajny textovy dokument lebo je napisane ze prazdny subor v navode...a este nemoze byt chyba v tom ze mam stiahnutu instalacku garminu na D?prosim vas o radu diky
derde
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
25. 09. 2009 06:51
Zdravim, dotaz. Nokia E52 symbiean 9.3 S60 3rd s integrovanym monudem GPS
má s tim nekdo zkušenosti, jestli to poběži????
Hacker
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
25. 09. 2009 14:30
derde píše:Zdravim, dotaz. Nokia E52 symbiean 9.3 S60 3rd s integrovanym monudem GPS
má s tim nekdo zkušenosti, jestli to poběži????
když je to tenhle symbian tak to jet musí
yogi8881
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
N 95
Odesláno:
25. 09. 2009 18:39
fformis píše:thor-! píše:Muzete mi nekdo poradit??Vse jsem udelal podle navodu a mam par dotazu,tel. nokia N95(ale ta starsi,mam v ni 8 GB kartu):
Vše jsem dělal podle návodu na 3.stránce tohoto fóra a vše se mi podařilo bez problémů, vč.té vestavěné GPS a vše funguje. Přečti si i nánod na první straně a musí se to podařit.
Ahoj tak mam presne ten istý problém všetko som spravil presne podľa návodu z 3.strany a aj napriek tomu mi to stále nedokáže nájsť GPS zariadenie. Nevieš náhodou čím by to mohlo byť, opakoval som to radšej viac krát a stále nič
fformis
Mobil Plus User
Zařízení:
SONY Xperia z1 Compact Lime
Odesláno:
26. 09. 2009 20:22
A udělal jsi přesně ty kroky z návodu 5. - 9. ? Protože v tom si myslím, že bude problém-s tím souborem SW.UNL. A pro vygenerovaání toho čísla, co je v souboru SW.UNL jsi zadal ID karty, nebo IMEI, co tam byl napsanej? Co se Ti objeví když dáš NÁSTROJE - NASTAVENI - SYSTEM - VZDALENE GPS ? Měl bys tam zaškrtnout "použít připojené nebo vestavěné zařízení GPS" a kliknout na zapnout. Když to dám, tak se mě zobrazí ID jednotky a asistované GPS a síla signálu.