Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
14 příspěvků

InfoSB 1.0_CZ_Unsigned

Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
09. 11. 2009 09:02
InfoSB 1.0_CZ_Unsigned
Aplikace na přání pana "pfoucek"

InfoSB - python aplikace. Svátky, kurzy měn a předpověď počasí na hlavní obrazovce telefonu.
Obrázek
- Aplikace není dělaná jako aktivní pohot. režim, ale jako pozadí které se automaticky aktualizuje. O to se stará jen proces aplikace (python launcher), který tolik nezatěžuje paměť telefonu.
- Po spuštění je potřeba nejdříve nastavit přístupový bod pro připojení k internetu, město pro předpověď počasí a interval aktualizace. V případě měst se shodným názvem, je potřeba zadat v jakém kraji se město nachází. Např. "Jiříkov, ústecký" nebo "Praha"
- U kurzů měn (euro, us dolar) jsou použitá data, která vydává a pravidelně aktualizuje ČNB (jen v prcovní době).
- Předpověď počasí je z google weather. Zobrazuje se aktuální počasí v daném místě (meteorologická stanice která provadí měření) a předpověď na 4 dny.
- Aplikace je dělaná pro telefony s rozlišením 240x320.
Popisek převzatý od sek750i
Autor aplikace: Sároš (http://www.saros.wen.ru)

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/3022904/infosb-1.0-cz.sis

http://rapidshare.com/files/304481492/InfoSB_1.0_cz.sis.html

http://www.edisk.cz/stahni/87422/InfoSB_1.0_cz.sis_97.04KB.html
Aplikaci jsem nezkoušel, budeš tady asi první:) S tím Pythonem se v poslední době roztrhl pytel (hlavně co se týče aplikací) tak kdyby ti to nešlo zkus novější. Bylo by pěkný kdyby si nám tady pak dal vědět jak je ta apina podařená - jestli si ten Python mám znovu taky dát... THX
Naposledy upravil(a) lucifer7595 dne 09. 11. 2009 14:02, celkem upraveno 1 x.
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Henry1
Mobil Member User
Zařízení:
Samsung Galaxy S10+ Exynos 8 GB
Odesláno:
09. 11. 2009 13:49

Re: InfoSB 1.0_CZ_Unsigned

Omlouvám se :cry: ,tak aplikace maká parádně,díky moc :wink: Obrázek
"Kůň je nebezpečný zezadu,bejk zepředu.Blb je nebezpečný ze všech stran ! Dokonce i za rohem !" Jan WERICH

Obrázek
Mobil Member User
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
09. 11. 2009 13:54

http://rapidshare.com/files/304481492/InfoSB_1.0_cz.sis.html

http://www.edisk.cz/stahni/87422/InfoSB_1.0_cz.sis_97.04KB.html
Tady máš Rapid a eDisk předchozí příspěvek se podle pravidel necituje :)
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
09. 11. 2009 15:09

To vypadá velice pěkně ...

V.I.P.
HELESIC
Mobil Profi User
Odesláno:
10. 11. 2009 14:13

Chtěl jsem to skusit ale nejde mi to spustit aplikace jen problikne a nic a přitom mam v telefonu nainstalované toto protože používám pythonské aplikace. A mám tam Python1.45 potom ultra modulepak v.3.02 a ještě UltraPyModulePack Freescale FP1 .Tak nevím kde je chyba.
Mobil Profi User
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
10. 11. 2009 14:23

Obrázek

http://uloz.to/3033011/pycheck-1.4-cz.sis
PyCheck - velice užitečná python aplikace na kontrolu všech python packů a modulů. Častou instalací a odinstalací pythonů a python aplikací se může velmi lehce stát, že se vám jeden ze skriptů poškodí nebo smaže. U některých python aplikací je např. nutné ručně smazat určitý script (např. u X-SMS se musí smazat shutil.py). Tohle vše pak může vést k tomu, že jiná aplikace nelze spustit nebo nefunguje tak jak by měla. Díky aplikaci PyCheck si můžete telefon zkontrolovat. Ve výsledku kontroly vám pak aplikace napíše který skript chybí a co je nutné přeinstalovat (zdali Python nebo jen MegaPack apod.).

autor:sek750i

V.I.P.
HELESIC
Mobil Profi User
Odesláno:
10. 11. 2009 14:52

Tak nic, píše mi to python vpořádku a dál ,měly jste přeinstalovat Extra pover module pak. Tak jsem přeinstaloval module pak a nic pak místo ultra module pak jsem nainstaloval Mega py module pak v.1.05 a píše to stále to samé . Tak nevím .
A nebo co to je Extra pover module pak?
Mobil Profi User
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
10. 11. 2009 15:07

Já ti nevím, já měl naposledy Python v N95. Ale můžeš zkusit zeptat se toho uživatele Henry1 pár příspěvků víš, on píše že mu to funguje výborně. SORRY

V.I.P.
HELESIC
Mobil Profi User
Odesláno:
10. 11. 2009 15:22

Už jsem přišel nato jak to má být aby to fungovalo. Musí být v telefonu python , mega module pak, a ultra module pak. musí se ty paky instalovat v tomto pořadí obráceně to nejde do telefonu nainstalovat. frescale tam už nemusí být. A korát to má jednu vadu na kráse ato že aplikace využívá jako pozadí motiv z menu telefonu takže mám nahoře asi 1cm pruh z motivu co je v pohotovosnim režimu. A vypádá to pak asi tak.

Obrázek

A ještě jednu věc to má a to, pokud se změní motiv tak obrázek už zustává stejný a nemění se už.
Mobil Profi User
GgDag
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N86 8MP White
Odesláno:
25. 11. 2009 09:48

Vyzera to luxusne. Len nejak mi to len preblikne :( Nainstalovane mam vsetko mozne. Xi. Asi aj to co nie je treba :)
Mobil Čumil Plus
14 příspěvků