Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
15 příspěvků

KillerMobile TotalRecall 4.1_CZ_v3v5_Unsigned

Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
22. 11. 2009 16:26
KillerMobile TotalRecall 4.1_CZ_v3v5_Unsigned
Total Recall - známá aplikace na automatické nahrávání hovorů a konverzací (diktafon).
Samozřejmostí je možnost vypnout/zapnout pípnutí. K dispozici jsou různé režimy automatického nahrávání (pouze příchozí, pouze odchozí, vlastní seznam, atd.).
Formát nahrávek *.amr nebo *.wav
Celou aplikaci je možné chránit heslem.
K dispozici je také neobvyklá možnost automatického odeslání ihned po ukončení nahrávky (email, bluetooth, atd.) s možností po odeslání automaticky smazat (samozřejmě volitelné).
Samozřejmostí jsou kompletní informace o nahraném souboru, s možností přidávat vlastní poznámky, kopírovat na jiný disk (do galerie, atd.)
Autor popisu: sek750i

Total Recall by Killer Mobile is the best selling, feature packed Call Recorder utility for Nokia S60 devices running the Symbian OS. Total Recall integrates the most cutting edge beep suppression available to deliver high quality recorded, beep free audio on most devices, and offers a rich feature set in one extremely easy to use application.Total Recall allows you to easily record all or just some of your calls.

Core Features Include:
No Beep Recording ** (See notes below)
Record up to the Limits of your Memory in AMR or WAV formats
AutoSend Clips via MMS, HTTP* & Email
Manually or AutoSend Clips via MMS, HTTP* & Email
Intuitively Named Clips, rename, add notes and more!
Extremely flexible recording scenarios
Use as a full featured dictaphone app when not on calls, start recording using a convenient hot key
Password Protection, Autostart and many more features!
FREE Updates for the Life of your device!

11/20/2009-- NEW!!- Total Recall for S60 3rd & 5th has been updated to version 4.1.0. Complete UI rebuild, too many fixes to list, and a brand new beep suppression technology that puts Total Recall even further ahead of the competitors.

IMPORTANT NOTES:

1. Some older 2nd Edition devices may still have the beep present while recording, such as the Nokia 6600 & 7610. The E52, E55, 6710, 5530 and N97 may beep on the device side, but the beep will not be heard by the caller.

2. Install to the internal device memory for optimum performance.

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/3132314/total-recall-4.1-cz.sis
JEDNÁ SE O NOVOU VERZI a někde píšou že by měla bezchybně fungovat i na nových typech telefonů.
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
HELESIC
Mobil Profi User
Odesláno:
22. 11. 2009 17:17

Re: KillerMobile TotalRecall 4.1_CZ_v3v5_Unsigned

Pokud to opravdu tak funguje že to pípání se dá vypnout tak to bude dobrá a celkem užitečná aplikace.
Mobil Profi User
Henry1
Mobil Member User
Zařízení:
Samsung Galaxy S10+ Exynos 8 GB
Odesláno:
25. 11. 2009 15:46

Osobně raději používám VoxTrack Personal dříve Xelnex Lite,ale i tohle je fajn aplikace.
Obrázek
VoxTrack Personal v1.10 CZ :wink:
"Kůň je nebezpečný zezadu,bejk zepředu.Blb je nebezpečný ze všech stran ! Dokonce i za rohem !" Jan WERICH

Obrázek
Mobil Member User
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
25. 11. 2009 16:51

Víš co, ono s těma aplikacema na nahrávání hovorů je to veliká loterie. Téměř vždy je funkčnost v závislosti od typu telefonu a nebo i fw. Buď nejde vypnout beep a nebo (to hlavně) beep vypnout jde, ALE nahraný výsledek je prostě osekaný o sekce kde by to normálně píplo. Opravdu telefon od telefonu. Pomocí může být ještě patch "NoRecordBeep", ale i tak ještě je třeba si najít aplikaci která opravdu fungovat bude jak má. Mě osobně zachránil po delší době zkoušení BestCallRecorder s patchem - výsledek je famózní. Co se týká TotalRecallu 4.1(nové verze) tak na ipmartu nebo kde už toho uploadera nějaký ocas osočoval že nefunguje.
Takže je potřeba si svoji fungující aplikaci najít :)
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
HELESIC
Mobil Profi User
Odesláno:
25. 11. 2009 19:13

Na jednom polskem foru jsem si našel patch na muj telefon na odstranění pípání.Neví náhodou někdo kam to mám v telefonu nakopírovat? Nebo co stím mám dělat.

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/05735/saaudioserver.rar_55.77KB.html
Je u toho jakýsi popis polsko, český .Dík.
Mobil Profi User
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
25. 11. 2009 19:30

V podpisu píšeš že máš Hack tak předpokládám že máš instalovaný RomPatcher a v Rootu pam. karty adresář patches - tak ten soubor s koncovkou rmp dej do toho adresáře - spust RomPatcher a tam ten patch potvrď.

V.I.P.
HELESIC
Mobil Profi User
Odesláno:
25. 11. 2009 20:01

To je vše ? ted tam mám open 4 all a N81remove rec. a je to vše zelené. Jednoduché. :D
Mobil Profi User
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
25. 11. 2009 20:11

Jo, to je vše, ale ještě by si to mohl zkusit a napsat jestli to funguje správně. Myslím nepřerušovaný nahrávání a beep při hovoru. A ještě kterou aplikaci na to nahrávání používáš. Dík.
No a pokud máš ten RomPatcher aktuální tak si ten patch dej "add to auto" aby se ti to aktivovalo i po restartu telefonu... A

V.I.P.
HELESIC
Mobil Profi User
Odesláno:
25. 11. 2009 20:30

No mám nainstalovaný tento KillerMobile TotalRecall 4.1_CZ_v3v5_Unsigned . Pípat to nepípá a přerušované to není vubec.Dobře to jede.
Mobil Profi User
robex66
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N97 mini
Odesláno:
27. 01. 2010 16:01

Ahojte.
Má niekto skúsenosti s app TotalRecall 4.1 na Nokii N97 mini?
Pípanie ide vypnúť ale nahrávka je nezrozumiteľná akoby zrýchlená a aj seká.
Vďaka
Mobil Čumil Plus
15 příspěvků