Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Symbiany.
Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Symbiany.
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
14. 07. 2009 15:37
Dirty Jack TV Sex Camp
Jelikož je to s tím Symbianem tady na foru bída tak jsem se rozhodl Uploadovat i HRY což absolutně vůbec není moje parketa a hry nehraju. Byla by to ale asi škoda protože denně tu na mě vyskočí hafl nových her. Ale hry budu uploadovat bez jakýhokoliv vyzkoušení a překladu popisu (někdo by se mohl překladu ujmout). Proto bych velice nerad aby se tu pak někdo na mě vztekal že to " NEFACHÁ". Pokud nebude zájem o hry bez překladu stačí říct.

Imagine you’re a counselor at a summer camp. Loose atmosphere, beautiful scenery, and … foxy ladies! What more could you ask for? Play the newest chapter in the most popular erotic mobile game series. Add some spice to a lazy afternoon and have fun 'till dawn. Prepare a sex tour, pick one of the girls, take her to a wild party, and put dirty back into Dirty Jack! Only at the "Sex Camp"…
The game consists of two modes: an interactive comic and the arcade mode. The first features a highly interactive, extensive script. It's you decides what Jack will say and do. The outcome of the story depends on you. If you want Jack to swing into “action,” get through the spicy arcade mode - foreplay.
Download:
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/2117403/djtv-sxcamp-n95.zip
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!
BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav