Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Smartphony.
12 příspěvků

Shadow of Legend beta

Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Smartphony.
Chrono Leggionaire
Veterán
Zařízení:
iPhone 4 32GB
Odesláno:
14. 05. 2007 15:39
4 Onik...má dobrý smart? a to? trochu to konkretizuj,at´ víme, na čem to jde :wink:
◙ HTC Shift
◙ Nokia N900
◙ HTC Rhodium
◙ Apple iPhone 4
Veterán
moneytoo
Mobil Member User
Odesláno:
15. 05. 2007 18:02

Konečně... Tak nakonec předešlý pád hry byl pamětí. Restartoval jsem a už jsem se do hry dostal.
Graficky vypadá hra opravdu nádherně, vše skvěle vykresleno, text neni ani moc velký, ani příliš prťavý a nečitelný.
Skvělý hudební doprovod.
Zkoušel jsem to jen chvilku, prošel jen kousek a zabil jednoho pavouka... Především jsem očividně nepotkal nikoho skutečně živého, takže nevím, jak moc tam budou postavy ve skutečnosti poskakovat :-). Jinak hra běží celkem plynule - nejsem si jistý, jestli je sem tam to škubnutí způsobeno náročností na 200 MHz procesor nebo je to pomalostí GPRS.
A teď už jen to proti:
Hra je opravdu dost paměťově náročná, nejde tedy odskočit a podívat se na Homescreen, hra pak celá sletí. Pád způsobovala i jistá fukce ve hře, o které nevím co měla dělat, protože její bublinková nápověda sahala až za okraj displeje.
Tyhle popisky spolu s ne příliš dokonalým ovládáním - ovládání je navrženo dobře, ale raději bych skákal po "tlačítkách" inteligentně - šipka nahoru = tlačítko nad aktuálním, než to, jak to mají teď (prostě ikonky mají indexy 1 až x a musí se projet celá řada, aby se dostalo na zvolenou funkci).
Taky mě trochu vadí to, že se lze pohybovat vodorovně a svisle, ale objekty ve hře jsou otočeny o 45° - tzn. když jdu po schodech, musím jít dolu, doprava, dolu, doprava, dolu, doprava. Jít v diagonálním směru mi nějak nešlo - nebo minimálně se mi to nepodařilo, protože jsem se bál, abych nezmáčkl nějaké okolní tlačítko a nevylít bez ukončení.
Jinak pocity ze hry přes všechny tyhle výtky jsou spíše kladné. Na PPC se tyhle drobnosti asi neprojevují, ale zaplať pánbůh za to, že se rozhodli i pro Smarty. :-)
Mobil Member User
12 příspěvků