Ahoj, zdravím všechny a budu mít určitě hodně stupidní dotaz. Předem říkám, že jsem hledal (několikrát), ale pořád mi není jasných pár věcí.
Mám nově iPhone 3GS, 16GB a jediný co jsem na ním zatím udělal, tak byla aktualizace softu na 3.0.1. Toho fórum znám už z dob, kdy jsem měl MIO A501 a vždycky jsem tady našel pomoc, takže za to děkuji.
Teď mám ale zmíněný iphone a nevím si rady. Prostě jsem ho koupil, vyhodil z krabice a obnovil ten firmware na 3.0.1. Teď bych si chtěl nainstalovat pár aplikací, co vidím tady na fóru, ale pořád mi není jasný co vše musím před tím udělat. Čtu tady o nějakým jailbreaku, odemknutí a odblokování, ale mám v tom chaos o co vlastně jde. Kdyby se našel někdo, kdo mi to stručně v bodech napíše, co vše je potřeba, tak bych mu byl strašně zavázanej. Stačil by mi něčí konkrétní postup jak to udělat na 3GS co nejjednodušeji a všechno v kupě. Hledal jsem tady něco např. o tom jailbreaku, ale je toho strašně moc způsobů a nějak v tom lítám... Kdyby se někdo našel, tak bych mu byl opravdu zavázanej:) děkuji moc!!
3 příspěvky •Stránka 1 z 1
iPhone 3GS, 16GB, black, 3.0.1, vodafone
exMód
Zařízení:
iPhone 4 + iPad
iPhone 4 + iPad
1232
24. 10. 2008 21:39
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
23. 08. 2009 16:22
23. 08. 2009 16:22
Re: Co vše potřebuju udělat
1) Jestli chceš používat ilegální aplikace, potřebuješ iPhona JailBreaknout (dále JB).
- To uděláš pomocí RedSn0w 0.8 (doufám), ale víc najdeš na Googlu.
2) Při JB se ti do telefonu přidá program Cydie.
3) V Cydii přidáš source (manage >> source >> add) "http://cydia.hackulo.us"
4) Potom v Search vyhledáš "AppSync 3.0" a naistaluješ.
5) Také tam vyhledáš BossPrefs a tam dáš "Enable Apple Kill Switch" (aby ti Apple nekontroloval pravost aplikací).
6) Stáhneš aplikaci z fora, 2x poklepeš ta se ti otevřeš v iTunes (doufám, že máš pojem o iTunes atd.) a synchronizuješ.
7) Podle tohoto se řiď, kdyžtak se ještě zeptej.
8) Topic přejmenován.
PS: Nevím na co potřebuješ v3.0.1 je na to, aby ti někdo přes SMS nehacknul iPhone, ale přemýšlej, kdo by ti ho hackoval - pro mě zbytečnost.
- To uděláš pomocí RedSn0w 0.8 (doufám), ale víc najdeš na Googlu.
2) Při JB se ti do telefonu přidá program Cydie.
3) V Cydii přidáš source (manage >> source >> add) "http://cydia.hackulo.us"
4) Potom v Search vyhledáš "AppSync 3.0" a naistaluješ.
5) Také tam vyhledáš BossPrefs a tam dáš "Enable Apple Kill Switch" (aby ti Apple nekontroloval pravost aplikací).
6) Stáhneš aplikaci z fora, 2x poklepeš ta se ti otevřeš v iTunes (doufám, že máš pojem o iTunes atd.) a synchronizuješ.
7) Podle tohoto se řiď, kdyžtak se ještě zeptej.
8) Topic přejmenován.
PS: Nevím na co potřebuješ v3.0.1 je na to, aby ti někdo přes SMS nehacknul iPhone, ale přemýšlej, kdo by ti ho hackoval - pro mě zbytečnost.
Re: Jak na JB iPhonu 3GS ?!
Děkuji, děkuji, děkuji!!!! Naprosto perfektní, jednoduchej a dostačující návod. Přesně takhle nějak jsem si to představoval. Během pár minut jsem to měl hotový a teď už jenom tahám aplikace atd.
iPhone 3GS, 16GB, black, 3.0.1, vodafone
3 příspěvky •Stránka 1 z 1