9 příspěvků •Stránka 1 z 1
Zdary asi ješte neni jaibreak na 4.1 nebo unlock nejde mi to downgread a mam to jako ipod.
Re: Jailbreak na 4.1 iphone 3G S???
Čo by nebol ... 3GS si môžeš breaknuť za pmoci limera1n.
Unlock sa tiež dá spraviť , za pomoci PwnageTool 4.1 no ten je len pre iMac zatiaľ ...
llimera1n:
Unlock sa tiež dá spraviť , za pomoci PwnageTool 4.1 no ten je len pre iMac zatiaľ ...
llimera1n:
Kód: Vybrat vše
http://www.limera1n.com/... iPhone 4 32 GB , 4.2.1 JB ...
Dikes moc zatim nic čekam že to ma vyjít v polovičce tak kdyby nekdo měl blišší informace byl bych rad 
JJ v pohodke , ale tak mám pre teba bližšie informácie . Podľa mojich overených zdrojov , Víde unlock na 3GS 2 dni po Oficialnom vydaní SW 4.2 , čiže ten vychádza 24. Novembra takže unlock za pomoci Ultrasnow by mal byť 26. Novembra ,,, samozrejme sa to môže o pár dní pretiahnuť .
... iPhone 4 32 GB , 4.2.1 JB ...
Tak co neni už neco noveho ja jsem koukal a zatim jsem nic nenašel tak jestli ma nekdo bliši informace nebo dokonce i odkaz.
No pozeral som to a dačo aj je.
Na tejto stránke máš o tom všetko, aj linky na stiahnutie a podobne ... Osobne som to neskúšal , lebo mám od kúpi už odblokovaný , ale tak sprav si zálohy a skús to aj ty.
Akurát si nedávaj soft 4.2.1 lebo tomu padá fcbk , safari a celkovo celý padá a po každom reboote ho musíš znova jailbreaknut ,, Daj si na 4.1 a postupuj podľa toho návodu.. P.S. Nemusíš odškrtávať custom boot logo a custom recovery logo. Nemusíš ani samotnú cydiu odškrtnúť ale to som si není istý ale tak keď ho máš breaknuty tak by si nemusel ju tam znova hádzať. Teda vyskúšaj len ,,Install iPad baseband,, a uvidíš čo to dá
Potom si v cydii musíš stiahnuť samotný ultrasnow pomocou ktorého to odblokuješ , postup najdeš tu:
Ak by si niečo nevedel , napíš mi kludne , pomôžem ti...
Držím palce...
http://www.geohot.us/2010/11/how-to-update-unlock-iphone-3gs-3g.htmlAkurát si nedávaj soft 4.2.1 lebo tomu padá fcbk , safari a celkovo celý padá a po každom reboote ho musíš znova jailbreaknut ,, Daj si na 4.1 a postupuj podľa toho návodu.. P.S. Nemusíš odškrtávať custom boot logo a custom recovery logo. Nemusíš ani samotnú cydiu odškrtnúť ale to som si není istý ale tak keď ho máš breaknuty tak by si nemusel ju tam znova hádzať. Teda vyskúšaj len ,,Install iPad baseband,, a uvidíš čo to dá
Potom si v cydii musíš stiahnuť samotný ultrasnow pomocou ktorého to odblokuješ , postup najdeš tu:
http://www.geohot.us/2010/11/how-to-unlock-iphone-3gs-3g-ultrasn0w.htmlDržím palce...
Tak už to mam kdo ma stejny trable jako tady tak nainstalujte verzi 4.2.1 a pak probudit přes redsn0w_win_0.9.6b5 ale ma to jednu nevihodu když jse vam iphone vypne musite ho zase zbudit přes tento program. Ale je to hned .Pokud budete chtit bliší postup tak napište a ja ho sem dam. 
Presne o tom som ti vyššie spoomínal ak si si dobre neprečítal ,,
citujem samého seba :
:
,,Akurát si nedávaj soft 4.2.1 lebo tomu padá fcbk , safari a celkovo celý padá a po každom reboote ho musíš znova jailbreaknut ,,
A práve preto sa čaká na oficialny ,,Unthered,, jailbreak , kde by sa nemuselo po každom vypnutí robiť všetko odznova ...
Nejaké veci už sú no stále to není 100percentné a preto treba čakat na vydanie OS 4.3 ktorý bude omnoho lepší než 4.2 či 4.2.1 ktorý padá a navyše ešte aj pomalý...
citujem samého seba :
,,Akurát si nedávaj soft 4.2.1 lebo tomu padá fcbk , safari a celkovo celý padá a po každom reboote ho musíš znova jailbreaknut ,,
A práve preto sa čaká na oficialny ,,Unthered,, jailbreak , kde by sa nemuselo po každom vypnutí robiť všetko odznova ...
Nejaké veci už sú no stále to není 100percentné a preto treba čakat na vydanie OS 4.3 ktorý bude omnoho lepší než 4.2 či 4.2.1 ktorý padá a navyše ešte aj pomalý...
Jojo
ja tam mam 4.2.1 a šlape celkem fine akorat to musim po to mvypnuti zbudit zase od znova jinak celkem v klidu ale je pomalej to mě na tom nejvice štve
až vyjde tak ji tam hned hodim fakt se na to těšim 
9 příspěvků •Stránka 1 z 1