Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
12 příspěvků

HELP, zůstala mi zobrazena ikonka

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Chrono Leggionaire
Veterán
Zařízení:
iPhone 4 32GB
Odesláno:
09. 02. 2010 12:06
Re: HELP, zůstala mi zobrazena ikonka
Ještě bych zkusil s pomocí WinSCP mrknout do adresáře nativních programů, konkrétně do Weather.app a vykopírovat si icon.png a mrknout se na ni. Pokud to bude ta, které se chceš zbavit, tak ji jednoduše přepíšeš tou originální, kterou stáhneš kdekoliv na netu. Pokud zjistíš, že icon.png se zobrazuje jako originální-původní ikonka této aplikaci, tak můžeš provést Restore, každopádně já bych si s tím i tak zkusil ještě pohrát, stáhnout třeba úplně odlišné téma, nastavit si ho a pozorovat jestli se ikona změní nebo zůstane a tak :)
◙ HTC Shift
◙ Nokia N900
◙ HTC Rhodium
◙ Apple iPhone 4
Veterán
ajfoun.eu
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
ajfoun tři géées
Odesláno:
09. 02. 2010 15:02

Re: HELP, zůstala mi zobrazena ikonka

Chrono Leggionaire: v andresáři je defaultní ikonka od applu, když změnim thematko je tam furt ikonka u počasí z témata GT, když sem teď zkoušel ty nový temata tak sem spatřil že u hry NBA taky zůstala ikonka ale z jiného témátka... divný no
Ramirez Včera sem u toho seděl celkem dlouho, když připojim mobila k itunes tak normál naběhne chci dát restore kliknu na restore a skočí tam hláška že musim updatovat FW tak to zavřu... Stáhl sem si z gooogla fw 3.1.2 a zkusil sem ho nainstalovat shift+ l. klik > načte FW ale po chvíli se to vypne a zkočí tam hláška co sem ukazoval výš...
Mobil Čumil Plus
12 příspěvků