Já jsem měl udělanou zálohu SHSHs souboru na Cydii. OS mám Windows7. Firmaware jsem si stáhl originál 3.1.2
Kód: Vybrat vše
Postupoval jsem podle tohoto návodu:
http://modmyi.com/forums/3g-s-downgrading/685331-howto-setup-local-3gs-restore-verification-server-ecid-shsh.html
Při downgradu mi to ke konci hodilo error (jak se píše v návodu). Potom jsem pustil redsn0w 0.9.4 vložil 3.1.2, zaškrl Install Cydia. Proběhlo několik kroků a pak jsem skončil na černé obrazovce a telefon jsem restartoval Power+home. Pak už naběhl Iphone a chtělo to aktivaci Iphonu. V hosts jsem umazal 74.208.105.171 gs.apple.com a 127.0.0.1 gs.apple.com, aby se Iphone mohl aktivovat u Applu. Podařilo se, ale Cydia nikde, tak jsem pustil blackra1n a postup už určitě znáte
Pro informaci:
Aktivace Iphonu mi naběhla poprvé, ale neuvědomil jsem si, že musím z hosts umazat tu IP. Tak jsem začal dělat celý postup znovu. Na podruhé ani na potřeří se mi nechtěl Iphone aktivovat-nenaběhla vůbec možnost (dělal jsem úplně stejný postup). Až na po čtvrté mi při spuštění iphonu po redsn0w a restartu opět naběhla možnost aktivace. Možná se vám to podaří na poprvné. Pokud však hned při prvním spuštění nebudete mít možnost aktivace, tak nemá cenu pokračovat v blackra1n.
Dle mého nemá ten soubor shsh z cydie na to vliv (nemůže ovlivňovat aktivaci Iphonu), ale je to jen má domněnka).
Hodně štěstí! (Iphone 3GS 32GB, Downgrade z 3.1.3 na 3.1.2, JB + aktivace).