5 příspěvků •Stránka 1 z 1
Ahojte, poradite ako zriadit ucet na App Store bez zadania cisla kreditky? Dakujem.
Mobil Profi User
Zařízení:
Iphone 3G 8GB
Iphone 3G 8GB
370
13. 02. 2009 13:50
Odesláno:
21. 08. 2010 14:43
21. 08. 2010 14:43
Re: Ako zriadit ucet na App Store
Bez uplneho vyplnenia vsetkych poloziek ma nepustilo dalej. Navyse v mojej verzii iTunes nebola polozka None.. Takze musel som instalovat starsiu verziu a tam ta polozka None bola.. uz mi to ide..
Newiem či ešte funguje ten spôsob ale ja som si to tak spravil , že som si zakladal účet cez počítač , priamo cez itunes , nie cez iPhone alebo iPod. Tak to jedine ide. Presne takto som to spravil ja:
Zapneme iTunes, nastavime svoju krajinu a klineme na niektoru Free aplikaciu. Teraz vidime informacie o aplikacii, klik na Get App a Create New Account. Klikame na Continue, suhlasime s licencnymi podmienkami, vyplnime e-mail, heslo, kontrolnu otazku v pripade straty hesla, datum narodenia tiez pre kontrolu v pripade straty hesla a hlavne odkliknut suhlas na zasielanie informacii okolo iTunes, AppStore. Na dalsej karte je to hlavne a to sposob platby, oznacime None vyplnime dalsie potrebne udaje a uz staci iba potvrdit ucet zaslanym e-mailom (pozor ak skoncil v spame). Hotovo.
P.S. Osobne by som ti poradil nezvolit si krajinu Slovensko ale najlepsie U.S. , kôli rozšírenejšiemu prístupu k aplikáciam , ale tak je to každého individuálna vec , len konkrétne Slovensko nemá také rozhranie a množstvo aplikácii z appstoru vedené na seba , tak preto by som ti odporučil toto.
Zapneme iTunes, nastavime svoju krajinu a klineme na niektoru Free aplikaciu. Teraz vidime informacie o aplikacii, klik na Get App a Create New Account. Klikame na Continue, suhlasime s licencnymi podmienkami, vyplnime e-mail, heslo, kontrolnu otazku v pripade straty hesla, datum narodenia tiez pre kontrolu v pripade straty hesla a hlavne odkliknut suhlas na zasielanie informacii okolo iTunes, AppStore. Na dalsej karte je to hlavne a to sposob platby, oznacime None vyplnime dalsie potrebne udaje a uz staci iba potvrdit ucet zaslanym e-mailom (pozor ak skoncil v spame). Hotovo.
P.S. Osobne by som ti poradil nezvolit si krajinu Slovensko ale najlepsie U.S. , kôli rozšírenejšiemu prístupu k aplikáciam , ale tak je to každého individuálna vec , len konkrétne Slovensko nemá také rozhranie a množstvo aplikácii z appstoru vedené na seba , tak preto by som ti odporučil toto.
... iPhone 4 32 GB , 4.2.1 JB ...
exMód
Zařízení:
iPhone 4 + iPad
iPhone 4 + iPad
1232
24. 10. 2008 21:39
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
07. 09. 2010 13:38
07. 09. 2010 13:38
Ano, hlavní je, abys stáhl free aplikaci.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1