Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
1 příspěvek •Stránka 1 z 1

nezdařený upgrade iOs 5 na 3gs

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
cricri123
Mobil Beginner
Zařízení:
samsung GT-C6625
Odesláno:
30. 12. 2011 13:45
nezdařený upgrade iOs 5 na 3gs
Ahoj, koupil jsem foun z druhý ruky, je to 3gs 32gb, původ O2 cz. Při propojení do iTunes 10.2 mi to nabídlo upgrade na iOs 5, potbrdil jsem a proběhl upgrade. Poté mi to napsalo, že bude tel restartován. Ok. Ale když najela ta úvodní obrazovka nastavení jazyk, oblast,....tel se v zadní části přístroje cca 1cm pod logem neuvěřitelně zahřál a vypl. Poté, nešel zapnout. Při napojení přes usb se zobrazí logo a tím to končí. Další den ráno se zapl, ale jen do restore modu. Stáhl jsem sn0wbreeze, firmware 5 a přes dfu jsem dal obnovu v iTunes přes shift+recovery. Proběhlo to v pohodě, ale telefon nenabootuje. bez nabíječky, usb propojení se při zapnutí objeví logo na cca 4 sek, a vypne se. Při připojení k pc svítí logo a nic víc. Přes redsn0w šel foun nabootovat, ale při proklikání nastavení to chce připojit k iTunes a když to udělám, iTunes zamrzne, popř po chvíli se tel opět restartne a najede jen logo. když nechám foun dál připojený, opět najede na tu obrazovku nastavení a opět dokola :-(

Zkoušel jsem i recovery s jinými iOs, ale marně. Přepisoval jsem hosts, mazal, dopisoval řádky,....vždy to vyhodilo nějakou chybu. už nevík kudy kam.....

Napadá někoho co s tím????
Už se s tím se..u dva dny.....

za jakoukoli pomoc děkuji...
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 30. 12. 2011 14:01, celkem upraveno 1 x.
NEZNALOST NEOMLOUVÁ...
Mobil Beginner
1 příspěvek •Stránka 1 z 1